Cześć, mam problem z kierownicą a dokładnie z przyciskami do zmiany piosenek/ stacji radiowych. Do tej pory piosenki zmieniałem bez problemu ale dzisiaj w trakcie jazdy nagle przestały działać tzn nie moglem zmienić piosenki po naciśnięciu. Co ciekawe stacje radiowe zmieniam bez problemu a po dłuższym przytrzymaniu przycisku piosenki się przewijają. Wiecie jaka może być tego przyczyna??
Zmianę piosenek na CD? Ja mam czasami kłopot ze zmianą piosenek (nie działa) ale przy połączeniu smartfona i słuchaniu muzyki ze spotify. Zawsze po ponownym uruchomieniu auta wracało do normy.
2 dni temu mialem to samo, o dziwo mialo to miejsce zaraz jak wlaczylem tempomat. Z kierownicy nie szlo zmieniac piosenek ale jak przytrzymales strzalke to przewijanie działało. Po dluzszym wylaczeniu zaplonu dziala ponownie. Auto ma niecale 3 miesiace.
Tez to mialem choc u mnie zwariował dodatkowo przycisk od pogłaśniania. Jak tylko go ruszylem radio samo sie przyciszalo i poglasnialo dopoki nie wyłączyłem samochodu Dyskoteka na calego. Skonczylo sie na wymianie calego zestawu przyciskow na gwarancji