Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michu napisał(a):Jak ktoś chce zacząć przygód z audio w Leonie to wlasnie pierwsze co trzeba zrobić to porządnie ogarnąć drzwi.
mariuszes napisał(a):Słuchajcie, to jest pewne, że każde dedykowane CA będzie lepsze od fabrycznego, nawet HK, B&O, w tych samych pieniądzach, jednak nie każdy po odbiorze nowego auta chce się zaraz bawić w modyfikacje przy pomocy szpachli, niefabrycznych materiałów itp. Nie mówiąc o tym, że często nie pozwalają na to warunki zakupu np. leasing.
Samemu też szukam informacji na temat Beats Audio w Leonie, bowiem zdecydowałem się wziąć ten zestaw w ciemno. Seat Sound System, słyszałem i moim zdaniem jest raczej taki sobie.
Beats powinien być lepszy, z uwagi na to że na pewno jest tam jakiś wzmacniacz pod fotelem kierowcy, chociaż sama marka Beats, raczej mnie zniechęca niż zachęca. Na tę chwilę (bo w hiszpańskim cenniku SSS już nie ma), mamy możliwość wyboru SSS/Beats, więc byłbym wdzięczny jeśli ktokolwiek, kto już odebrał Leona z Beats Audio, wypowiedział się. Moje auto wyjdzie z fabryki pewnie dopiero około lutego/marca 2018, wiec przez jeszcze jakiś czas będą mógł dokonywać ew. korekt wyposażenia.
Chciałbym się dowiedzieć jak ten wzmacniacz napędza audio, czy czasem nie jest tak, że napędza tylko subwoofer, a reszta i tak leci z radia.
trzepol napisał(a):Zastanawiam sie jak to wyglada gdy bierze sie pakiet cmfort + w ktorym jest SSS i chcialoby sie doplacic do beatsa
KrecikTurbo napisał(a):trzepol napisał(a):Zastanawiam sie jak to wyglada gdy bierze sie pakiet cmfort + w ktorym jest SSS i chcialoby sie doplacic do beatsa
Według konfiguratora wychodzi na to, że wystarczy dopłacić różnicę w cenie Seat Sound vs Beats(~800zł)
trzepol napisał(a):KrecikTurbo napisał(a):trzepol napisał(a):Zastanawiam sie jak to wyglada gdy bierze sie pakiet cmfort + w ktorym jest SSS i chcialoby sie doplacic do beatsa
Według konfiguratora wychodzi na to, że wystarczy dopłacić różnicę w cenie Seat Sound vs Beats(~800zł)
To widzialem ale ja mam pakiet comfort + za 1zl i w nim jest SSS i staram sie z dealerem uzyskac info czy mozna wziac beatsa doplacajac roznice powiedzmy te 800zl.....
Moze ktos z Was zamawia auto z comfortem i wzial Beatsa i wie jak to wyglada ?
piotrek84 napisał(a):albo sss w pakiecie albo Beats bez pakietu dla wersji FR ST. Konfigurator też w ostatnich dniach pokazywał taka zależność
trzepol napisał(a):Rzeczywiscie w cuprze da sie zamianic sss na beats a w fr nie ma opcji aby zrobic to przy comforcie. Moze dlatego ze w cuprze za comfort placimy 999zl a w fr 1 zl ? Dziwne to chyba jutro do dealera sie wybiore...
michu napisał(a):Zagroź im ze rezygnujesz w takim razie z zakupu i może ruszą dupę.
trzepol napisał(a):michu napisał(a):Zagroź im ze rezygnujesz w takim razie z zakupu i może ruszą dupę.
Nie taki proste, zaliczka wplacona a auto na liscie oczekujacych u importera na produkcje po nowym roku.....
sarius napisał(a):Gdzie robiliście wygłuszenie? Idę ktoś jest z Wrocławia
Dzięki. Znam ich, nie wiedziałem, że robią wygłuszenie.bzykofm napisał(a):sarius napisał(a):Gdzie robiliście wygłuszenie? Idę ktoś jest z Wrocławia
We Wrocławiu polecam to miejsce:
https://www.vagsystems.com/
sarius napisał(a):Dzięki. Znam ich, nie wiedziałem, że robią wygłuszenie.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości