Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czapel napisał(a):masz dział dettaling tam jest wszystko opisane.
Albert1988 napisał(a):Poorboy's Natural Look robię tym całe wnętrze i według mnie świetnie się sprawdza bo nie świeci się nie przyciąga kurzu i jest bardzo wydajny.
Albert1988 napisał(a):Poorboy's Natural Look robię tym całe wnętrze i według mnie świetnie się sprawdza bo nie świeci się nie przyciąga kurzu i jest bardzo wydajny.
Fredi88 napisał(a):Nie ma nic gorszego niż wypsikać deskę plakiemno coż... jeśli już zrobiłeś ten błąd to potrzebujesz jakiegoś apc. Że auto nowe to polecam apc od Detailers magic. Jest delikatne. Potem jakiś preparat który zabezpieczy deskę przed promieniowaniem uv. ADBL WOW, Funky Witch Mademoiselle lub Good Stuff Black Panther. Do częstego przetarcia polecam ADBL Interior QD no o dobrej jakości mikrofibra o czym już było. Plak do kosza...
mongo2001 napisał(a):Jak używasz tego apc? Robisz roztwór w małym naczyniu i czyscisz gąbka? Samo to wysycha czy trzeba później przetrzeć do sucha? Z góry dzięki za odpowiedź
mongo2001 napisał(a):Fredi88, dzięki
Plaka nie mam:) Dziś odbieram dopiero leona ale chce już zamówić jakiś mini zestaw do ogarnięcia środka:)
Znając życie z racji, że to nowa furka będą ją czyścił co weekend:). Rozumien, że takie apc+ WOW ADBL styknie dla pospolitego zjadacza chleba jeśli chodzi o porządki wewnątrz auta?
Piona
karlos napisał(a):@Fredi88
Jak dokładnie stosujesz do APC i ADBL WOW?
APC - roztwór 1:20 - spryskiwać mikrofibrę i przetrzeć? Czy spryskiwać czyszczone powierzchnie? Gdzieś czytałem, że zostaje taka lepiąca powierzchnia po tym.
I jak z nakładaniem WOW? Spryskać mikrofibre, nałożyć na powierzchnie i później dociarać na sucho?
Sebool2006 napisał(a):Usuniesz je robiac korektę maszynowa plastików
19dawid91 napisał(a):Trochę odkopię temat, ale czy znacie jakiś środek do czyszczenia/odświeżania plastików we wnętrzu auta, który nie pozostawia zacieków po kontakcie z wodą np. po otwarciu drzwi w deszczu?
Fredi88 napisał(a):19dawid91 napisał(a):Trochę odkopię temat, ale czy znacie jakiś środek do czyszczenia/odświeżania plastików we wnętrzu auta, który nie pozostawia zacieków po kontakcie z wodą np. po otwarciu drzwi w deszczu?
Interior WOW na pewno nie zostawia zacieków. A co stosujesz że u ciebie się pojawiają? Będę wiedzial czego nie kupować
Fredi88 napisał(a):Tak się składa, że trochę ich mam i zdecydowanie najwięcej przyciemnia adbl interior wow, nie błyszczy się przy tym. Inne nie mają podejścia nawet..
Sebool2006 napisał(a):Usuniesz je robiac korektę maszynowa plastików
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości