Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mesrs123 napisał(a):Stosunkowo nie dawno odebrałem leona i nie bardzo wiem jak ustawic automatyczne sciemnianie zegarów lub ekranu w menu mam mozliwosc przyciemnienia ekranu/zegarow i przycisów ręcznie w % ale nie widze innej opcji a w nocy mocno daja po oczach przy ustawieniach innych niz 30%..
Pokrętło świateł mam ustawione na auto i same ledy dobrze sie przestawiaja dzien/noc. W instrukcji nie bardzo widze coś na ten temat a mam full opcje bez szyberdachu wiec czujnik zmierzchu jest.
woolf napisał(a):Jeżeli światła mijania są wyłączone, to podświetlenie zegarów powinno zmieniać się automatycznie w zależności od nasłonecznienia - im jaśniej tym mocniej, żeby było widać odczyty zegarów przy ostrym świetle i tego ustawienia nie da się zmienić z poziomu menu.
mesrs123 napisał(a):Zdawało mi sie ze poprostu jak zjade z np. miasta do lasu gdzie jest calkiem ciemno to zegary same sie sciemnia troche bo jak dasz np. recznie maks to razi ostro w nocy.
biz0n napisał(a):Ustaw przełącznik świateł na auto i będą się świecić cały czas.
metzz napisał(a):Przełącznik na auto mam od 1 dnia odbioru auta i zegary się ściemniają
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości