Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
andrzejpredator napisał(a):cupry
chlorek napisał(a):Pewnie można w Salonie Seata zamówić ale pod innym katalogiem
brzooza napisał(a):1,5 tsi było już w Ibizę sam składałem nawet zamowienie na taka ale zrezygnowałem bo bym długo czekał albo się nie doczekał. A teraz wlpt i nima. Albo już nie będzie tylko cupra od razu jak ktos chce mocniejsza ibizke a pomiędzy będzie Leon 1,5 150 właśnie
andrzejpredator napisał(a):Co myslicie o nowych silnikach w seacie. Patrze sobie z ciekawosci na konfigurator seata na wersje fr a tu same nowe silniki i brak cupry
andrzejpredator napisał(a):Warto, warto ja tez sie ciesze, że mam 1.8 i to jeszcze z ostatnich sztuk z alcantara rocznik 2018
Podobno dostawca się nie wyrabiał, więc skierowali zasoby do VW a Seatowi ucięli Alcantarę. Sam też szukałem z Alcantarą i nic z tego nie wyszłotrzepol napisał(a):Dziwie sie ze od marca 2018 nie ma alkantary bo to fajna opcja za rozsadna kase......też wziąłem.
trzepol napisał(a):Warto bylo kupic jeszcze 1.4, co dziwne w konfiguratorze co innego niz w cenniku oficjalnym od wrzesnia obowiazujacym.
Nie znalazlem seat sound system za to od razu beats.....
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości