Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
SebaR napisał(a):Za odblokowanie FulLinka zaśpiewali mi w serwisie ASO Opole 920 złotyszy. Kurde trochę to drogo. Pytałem w Krakowie i Wrocku to ceny zbliżone albo wyższe. Czy taką usługę da się wykonać gdzieś poza serwisem SEATA, macie może namiary gdzie można by to było taniej zrobić ?
Tylko tak Ci się wydajewarmik napisał(a):Ja dostałem za darmo przy kupnie auta
marekwar napisał(a):Formalnie AA nie jest dostępny ale jest całkowicie spolszczony.
Obawiam się, że to albo sprawa Twojego telefonu albo wada fabryczna Full Linka.
AA powszechnie w Polsce działa z wyjątkiem niektórych telefonów.
Jeśli to telefon to może pomóc jego przywrócenie do ustawień fabrycznych.
Jeśli to drugie - to ASO.
I jeszcze - ale to mało prawdopodobne - masz ustawioną rozdzielczość ekranu S9 na najwyższą a AA jakoś tego nie łyka.
Spróbuj obniżyć do HD.
acoq napisał(a):Pojawiłą się aktualizacja do Waze na iPhona. Po jej zainstalowaniu Waze jest dostępny w CarPlay.
marekwar napisał(a):Ani Yanosik ani "obce" nawigacje typu Automapa czy Naviexpert nie pojawią się na żadnej platformie Full Linka.
Wiem to z odpowiedzi uzyskanych od tych firm.
Bulkovski napisał(a):Zastanawiam się nad nowym telefonem i wyborem między iPhone a Android.
marekwar napisał(a):Android Auto w Polsce działa
marekwar napisał(a):Na S9 jest Android 8.0. Ale to nie jest dokładnie ten sam Android co u Ciebie czy u mnie na S8.
Na dodatek są wersje brandowane pod Playa, Orange i T-Mobile.
marekwar napisał(a):Nic nie trzeba wyłączać ani włączać, poza przyznaniem wszystkich żądanych uprawnień podczas instalacji Android Auto.
Problem może stworzyć jakaś aplikacja pod Mirrorlink i najlepiej nie instalować. Na pewno nie Car Mode.
Żadne komunikaty poz standardowym ostrzeżeniem nie powinny się pojawiać.
marekwar napisał(a):Fix z manipulacjami z serwisem Google Play na tym forum dotyczył innych, niestandardowych aplikacji, które były blokowane przez Google'a.
marekwar napisał(a):Rada dla wszytkich - nie grzebać w telefonie, niczego nie wyłączać, zainstalować tylko AA a włączyć jedynie GPS i jazda
trixtin napisał(a):Ja mam S9, najnowsze oprogramowanie na telefonie i najnowsza dostępna wersje AA i wszystko działa bez najmniejszych problemów.
O telefon - software na nim nie daje rady i się restartuje.michuFR napisał(a):O co chodzi?
gharghoul napisał(a):W swoim aucie zauważyłem, że czasami połączenie telefoniczne jest aktywne po zakończeniu rozmowy. Dlatego jak się tak stanie jak opisujesz to włączam telefon na FIS i wybieram "rozłącz".
servo napisał(a):O telefon - software na nim nie daje rady i się restartuje.michuFR napisał(a):O co chodzi?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości