Od niedawna sporadyczniesłyszę delikatne trzeszczenie w boczku drzwi, dokładnie tutaj

w momencie w którym dociskam to miejsce dźwięk ustępuje. Macie jakieś pomysły? Nie mam pojęcia jak się do tego dobrać ;(
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja mam dokładnie tak samo. Czasem łokciem dociskam, żeby się uciszyło. Brzmi jak poluzowane "coś" pod tym panelem. Może to być klips, podkładka, kabel lub cięgło. Przebieg: 5500 kmdamyok napisał(a):Od niedawna sporadyczniesłyszę delikatne trzeszczenie w boczku drzwi, dokładnie tutaj
mirek_p11 napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=54lhaN9nFT4
mirek_p11 napisał(a):Najlepiej kupić maty wygłuszające i wygłuszyć drzwi. Zdecydowanie polecam taki zabieg. Wszystkie dziwne dzwięki znikną. Wygłuszenie drzwi będzie kosztowało ok. 700-1000 zł razem z materiałem.
Nie wszystkie i nie z każdego ujęciaKrzyzak napisał(a): A już ogólnie nie rozumiem ludzi, którzy kupują francuskie auta i mówią, że dla wyglądu [...] - przecież francuzy są koszmarne...
jeździłem wersią GTI, bo kolega kupił, co prawda parę miesięcy tylko miał, ale zrobił prawie 2x więcej km niż ja - wg mnie jest lepiej wykonany, ale tam głośność w środku jest koszmarna, bo odgłosy pierdziawki z głośników płyną...dar3k napisał(a):Zastanawiam się jak wykończony jest Golf, czy też ma takie problemy.
Powiesz, czy są jakieś problemy ze zdjęciem słupka? Od którego miejsca zaczynasz ciągnąć?Tomektr napisał(a):Miałem te cykanie w przednim lewym słupku. Było to podobne do trzaskow z głośnika jak jest źle ustawiona stacja. Zdemontowalem słupek, wszystko zamocowane, wszystko się dobrze trzymało to zamontowalem słupek spowrotem i było cicho. Pomogło tak naprawdę zdemontowanie i ponowne zamontowanie plastiku. Przymierzam się do demontażu bloczków bo latają zaślepki i może wyciszenie matami drzwi
PotterH napisał(a):W moim nowym Leonie to jakaś totalna porażka - aktualnie mam robione 9 tyś - a trzeszczącą już z każdej strony, na każdej nierówności, na każdym przełamaniu
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości