Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomektr napisał(a):Nie da się nawet jak się ma navi Seata, tak napisał kolega w tym temacie "5F - aktualizacje map Europy na karcie SD" w dziale dotyczącym Nawigacji
kwrzochu napisał(a):Bo rozumiem, że Navi System i wirtualny kokpit załatwiają sprawę i wygląda to tak jak powyżej. Pytanie czy może to tak wyglądać bez Navi System, bo jak nie to mija się z celem ten wirtualny kokpit.
dragonflymr napisał(a):Tomektr napisał(a):Nie da się nawet jak się ma navi Seata, tak napisał kolega w tym temacie "5F - aktualizacje map Europy na karcie SD" w dziale dotyczącym Nawigacji
Nie da się ale podobno Google pracuj żeby z AA się dało, nie wiadomo tylko czy musi być wsparcie sprzętowe czy to tylko soft.
-- 8 grudnia 2018, 11:46 --
Tak przy okazji - z jakiego widoku najczęściej korzystacie? Ja raczej z tego z zegarami. Jedyne czego mi brakuje to wyświetlania temp. oleju w środku zegarów, wymyślili mnóstw zbędnych (wg mnie) wskaźników a tego nie
wazon83 napisał(a):U mnie w VC można wyświetlić temp. oleju między zegarami. Masz Cuprę, więc u Ciebie też powinna być taka możliwość przy VC.
To, że z tej strony (żółtej) nie rozpoznaje granicy twojego pasa ruchu.piorun napisał(a):Lane Assist - co oznacza jak jedna boczna linia albo obie zmieniają kolor na żółty?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość