Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
MarkusD napisał(a):W wersji FR już fabrycznie są fajnie przyciemniane, tak że folię nie można za mocną brać, porządny warsztat powinien doradzić ile procent można dodać.
heh ale zdaje się w tym przypadku trzeba mieć prawe lusterko... też przepis z lat, kiedy obowiązkowe było lewe i wewnętrznema16 napisał(a):zaspawac
andrzejpredator napisał(a):Nie, dachu noe przyciemnialem. Szyby w panoramie tez maja gdzies 65%ale jest jeszcze roleta materialowa która mozna zasunac. Ogolnie jestem bardzo zadowolony, a żona jeszcze bardziej. Wiec cały zabieg na mega plus.
MarkusD napisał(a):andrzejpredator napisał(a):Nie, dachu noe przyciemnialem. Szyby w panoramie tez maja gdzies 65%ale jest jeszcze roleta materialowa która mozna zasunac. Ogolnie jestem bardzo zadowolony, a żona jeszcze bardziej. Wiec cały zabieg na mega plus.
Oby, ja jechałem Mazdą 5 od szwagra i miałem makabrę, dwa razy wychodziłem żeby zaparkować tyłem, faktem jest że czujników nie ma, a lusterka boczne to nie wszystko, wjeżdżałem tyłem pomiędzy samochody i coś tam jeszcze było nie pamiętam, ale oświetlenie wsteczne nie dawało rady, ile procent ma? Nie wiem bo się nie pytałem, też folię dokładał do przyciemnianych szyb.
Pozdrawiam i życzę radochy z dokładki...
Lasin napisał(a):Andrzej, fajnie to wygląda. Ile zapłaciłeś ? Ściągali boczki lub listwę ? We Wrocławiu mam Wrapstera i chyba ich wybiorę. Na jedną z folii dają dożywotnią gwarancję.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości