Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marekwar napisał(a):Bez rootowania telefonu nie ma takiego sposobu jeśli chodzi o Android Auto.
Po zrootowaniu tak - jest wcześniej w tym wątku.
mczelny2401 napisał(a):marekwar napisał(a):Bez rootowania telefonu nie ma takiego sposobu jeśli chodzi o Android Auto.
Ok dzięki. Testował ktoś aplikacje Floatig apps? W Skodzie Superb dzięki niej można normalnie odpalić youtube jak i wiele innych aplikacji
mczelny2401 napisał(a):marekwar napisał(a):Bez rootowania telefonu nie ma takiego sposobu jeśli chodzi o Android Auto.
Ok dzięki. Testował ktoś aplikacje Floatig apps? W Skodzie Superb dzięki niej można normalnie odpalić youtube jak i wiele innych aplikacji
gharghoul napisał(a):W android auto (4.3) też działa. Ale jest to aktualizacja map dla osób zapisanych do programu beta testerów. Kolega z pracy nie ma tej opcji a ja będąc zapisanym do beta testów dostałem
MarkusD napisał(a):ndroid auto (4.3) też działa. Ale jest to aktualizacja map dla osób zapisanych do programu beta testerów. Kolega z pracy nie ma tej opcji a ja będąc zapisanym do beta te
gharghoul napisał(a):MarkusD napisał(a):ndroid auto (4.3) też działa. Ale jest to aktualizacja map dla osób zapisanych do programu beta testerów. Kolega z pracy nie ma tej opcji a ja będąc zapisanym do beta te
To ciekawe bo ja mam s7edge ;D
MarkusD napisał(a):gharghoul napisał(a):MarkusD napisał(a):ndroid auto (4.3) też działa. Ale jest to aktualizacja map dla osób zapisanych do programu beta testerów. Kolega z pracy nie ma tej opcji a ja będąc zapisanym do beta te
To ciekawe bo ja mam s7edge ;D
Ciekawe wg jakiego klucza dają...
-- 6 czerwca 2019, 08:58 --
Jestem zaskoczony bo przed chwilą sprawdziłem i również mam możliwośc "dodawania zgłoszeń" ale prędkości nadal nie mam.
gharghoul napisał(a):Ciekawe bo w AA zmian interfejsu nie mam :/
SK_Leon_FR napisał(a):YouTube Music działa z Android Auto tylko w wersji YouTube Music Premium ?
SK_Leon_FR napisał(a):YouTube Music działa z Android Auto tylko w wersji YouTube Music Premium ?
LeooNidass napisał(a):U mnie też nie działa w aucie przez AA, a na telefonie jest i przez AA na tel też pokazuje
Why
Kanisz napisał(a):SK_Leon_FR napisał(a):YouTube Music działa z Android Auto tylko w wersji YouTube Music Premium ?
Wczoraj po zalogowaniu do YouTube Music przez VPN IP z Francji otrzymałem 14dni pełnego dostępu za darmo. Można spróbować, ale z doświadczenia wygląda i działa podobnie do Spotify.
mczelny2401 napisał(a):Czy jak posiadamy tą wersję premium to obraz też można odtwarzać czy tylko dzwięk?
Już teraz wiem dlaczego pojawił się komunikat o braku możliwości instalacji. To faktycznie wersja na inne 'bebechy" w telefonie. Wypada poczekać na taką która będzie pasowała do mojego.Kanisz napisał(a):No właśnie nie wiem bo nie chce mi się zainstalować, nie ma jeszcze wersji kompatybilnej z moją architekturą CPU
Na razie jest tylko ta wersja
https://www.apkmirror.com/apk/google-in ... /download/
-- 8 czerwca 2019, 03:00 --
Wersja 4.3.5918-57 Jest to ta sama co ostatnio wypuszczona wersja 4.3.5918... AA dostępna od 20maja2019
Z tym, że teraz zrobili wersję kompatybilną na urządzenia z architekturą procesora x86
Wersja: 4.3.5918 (43591857) dla Androida 5.0+ (Lollipop, API 21) x86
Przesłano: 6 czerwca 2019 r. O 12:12 GMT +
Większość z nas ma architekturę arm64 v8a i na taką nowość musimy zaczekać oraz niektórzy mają: armeabi-v7a
MarQez napisał(a):lacoda, widzę, że masz Samsunga s9... właśnie mam zamiar go zakupić, gdyż Iphone mi się zj*b*ł, i ogólnie nie chcę kolejnego Srajfona, gdyż ten AppleCarPlay nie zadawalał mnie jak MirrorLink z Androidem... a więc pytanko:
- jak ogólnie się spisuje ten telefon z Leonem (MirrorLink)Łączy bez problemu?
- jeśli używasz w samochodzie to ładowarka nadąża go ładować(w sensie to wejście do FullLinka)
i jescze offtopic (przy okazji) jak ogólnie bateria wytrzymuje? da radę cały dzień
pozdrawiam
Jeśli chodzi o sprawowanie się telefonu w Leonie to jest ok. Ładuje się bez problemu przez oba USB. Zero zawieszania się w czasie użytkowania AA z mapami waze i yetyway na telefonie z komunikatami o patrolach. Co do baterii to ciężko mi powiedzieć czy bateria starcza na cały dzień. Zazwyczaj wsiadając do samochodu jest podłączony o się ładuje.MarQez napisał(a):lacoda, widzę, że masz Samsunga s9... właśnie mam zamiar go zakupić, gdyż Iphone mi się zj*b*ł, i ogólnie nie chcę kolejnego Srajfona, gdyż ten AppleCarPlay nie zadawalał mnie jak MirrorLink z Androidem... a więc pytanko:
- jak ogólnie się spisuje ten telefon z Leonem (MirrorLink)Łączy bez problemu?
- jeśli używasz w samochodzie to ładowarka nadąża go ładować(w sensie to wejście do FullLinka)
i jescze offtopic (przy okazji) jak ogólnie bateria wytrzymuje? da radę cały dzień
pozdrawiam
MarQez napisał(a):Mam Samsunga i pytam dlaczego nie pokazuje mi w aplikacji Android Auto aplikacji Spotify
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości