Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
brzooza napisał(a): Można uznać ze mam po gwarancji na silnik ?
kowal186 napisał(a):Panowie, jaka powinna być mniej więcej cena przeglądu po 2 lata/30k. Zadzwoniłem do Bednarka do Łodzi bez wymiany oleju 800zł w tym filtr powietrza i kabinowy, odgrzybienie klimatyzacji. Wydaje mi się dużo.
Chce jeszcze, żeby sprawdzili mi szczelność układu chłodzenia i Pani powiedziała, że to będzie pewnie dodatkowo płatne
kowal186 napisał(a):Panowie, jaka powinna być mniej więcej cena przeglądu po 2 lata/30k. Zadzwoniłem do Bednarka do Łodzi bez wymiany oleju 800zł w tym filtr powietrza i kabinowy, odgrzybienie klimatyzacji. Wydaje mi się dużo.
Chce jeszcze, żeby sprawdzili mi szczelność układu chłodzenia i Pani powiedziała, że to będzie pewnie dodatkowo płatne
Tomektr napisał(a): z śrubą spustową (tam nie ma kleju i dlatego jeszcze bardziej nie rozumie tej wymiany)
Tomektr napisał(a):Jak misa plastikowa
bo takie mają nakazy w aplikacji serwisowejramzei napisał(a):nie wiem czemu wymieniali śruby
Tomektr napisał(a):Te trzy śruby są pokryte niebieskim klejem zrywalnym i nie chce im się czyścić i nanieść krople nowego a i tak na 99% montują stare. Taki "mały" przekręt jak i z śrubą spustową (tam nie ma kleju i dlatego jeszcze bardziej nie rozumie tej wymiany)
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość