Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lacoda napisał(a):Czy ktoś w okolicy Bydgoszczy ma obdeleven i będzie mi mógł przeprogramować lusterkach? Chodzi mi o otwieranie się ich po włączeniu zapłonu, a nie po otwarciu drzwi.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
LooKatME napisał(a):hmm. ja to miałem i mam w standardzie więc szału nie ma...
Uruchomienie trybów jazdy MODE wystarczy programować?
Jedyne co trzeba zrobić to zainstalować przycisk?
Mam również wersję Style
machu napisał(a):Uruchomienie trybów jazdy MODE wystarczy programować?
Mam również wersję Style
Serio? Kupić nowy panel z przyciskami, podpiąć i to wszystko ? Czy jest tam jakieś nieużywane złącze?
Nie wiem dlatego się pytam czy tylko to wystarczy.
mczelny2401 napisał(a):machu napisał(a):Uruchomienie trybów jazdy MODE wystarczy programować?
Mam również wersję Style
Serio? Kupić nowy panel z przyciskami, podpiąć i to wszystko ? Czy jest tam jakieś nieużywane złącze?
Nie wiem dlatego się pytam czy tylko to wystarczy.
Tu macie temat więc radzę poczytać i ostudzić zapał z prostym uruchomieniem trybów jazdy:
wink: http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php? ... de#p740393
countryfan napisał(a):Słuchajcie czy jest możliwa modyfikacja działania funkcji coming/leaving home tak aby działały tylko światła pozycyjne i podświetlenie tablicy rejestracyjnej - bez świateł mijania? Zawsze mnie denerwowały światła mijania włączane więc wyłączyłem te funkcje od razu ale teraz myślę, że same pozycyjne byłby całkiem spoko
Samochód MY2014.
hoozgo napisał(a):Hej,
Informacyjnie - test zegarów przy Virtual Cockpit w Leonie MY19 nie działa (przyjmuje kodowanie ale nic się nie zmienia).
To już druga rzecz (po rozkładaniu lusterek po zapłonie) która przy MY19 nie działa zgodnie z oczekiwaniami;)
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
mm.max napisał(a):countryfan napisał(a):Słuchajcie czy jest możliwa modyfikacja działania funkcji coming/leaving home tak aby działały tylko światła pozycyjne i podświetlenie tablicy rejestracyjnej - bez świateł mijania? Zawsze mnie denerwowały światła mijania włączane więc wyłączyłem te funkcje od razu ale teraz myślę, że same pozycyjne byłby całkiem spoko
Samochód MY2014.
Tak można, w adaptacjach trzeba by się trochę pobawić, opcja jest także aby działały z przodu światła przeciwmgielne
Gaszenie DRL LED jeśli przełącznik w pozycji 0
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa (31347)
Adaptacje
Wybierz - Daytime Running Light
Sub - Tagfahrlicht nur in Schalterstellung AUTO
Zmień na ON
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość