Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
spec napisał(a):Czy można w Leonie zakodować żarówki led w światłach postojowych z tyłu tak aby nie wyświetlał się błąd spalonej żarówki?
spec napisał(a):Zadziała to też na H7? Chciałbym wrzucić żarówki LED też na długie. I tak się je włącza jak nikogo nie ma a trochę więcej światła zawsze się przyda.
emlus napisał(a):No to gdzie tego szukac?
Wybierz sterownik 09 (Centralny układ elektroniczny)
Dostęp bezpieczeństwa (31347)
Długie kodowanie
Bajt 12
Aktywuj Bit 0 (Anti-theft system installed / active)
Qubas90 napisał(a):Lusterko rusza się o połowę mniej
bzykofm napisał(a):Qubas90 napisał(a):Lusterko rusza się o połowę mniej
To znaczy, że znowu nie wraca czy że mniej się opuszcza? W tym drugim przypadku możesz "nauczyć" auto jak bardzo ma się opuszczać.
mczelny2401 napisał(a):http://forum.obdeleven.pl/viewtopic.php?f=49&t=18
bzykofm napisał(a):Miałem ten sam problem po odłączeniu akumulatora, lusterko szło na dół jakiś 1 cm. Mam co prawda 1P, ale przypuszczam, że zasada działania ta sama. Po niepełnym opuszczeniu lusterka poprawić dżojstikiem regulacji na odpowiedni poziom, potem przełączyć na 0. Wrócić na R i przy ponownym wrzuceniu wstecznego powinno być dobrze. Przynajmniej u mnie pomogło.
Mariusz47 napisał(a):Witam, zostałem ostatnio posiadaczem Leona III, po przeglądaniu forum widzę że dobrze jest zaopatrzyć się w OBD.
Gdzie jest złącze?
mczelny2401 napisał(a):Że niby jak to ma wygladać? Masz jakiś link?
SK_Leon_FR napisał(a):Czy w modelu 2017 (8 calowy) da się uruchomić moduł wlan (wifi) ?
Czy jest zablokowany czy trzeba coś fizycznie dołożyć?
mercik napisał(a):Troszkę dziwnie to wygląda ponieważ po zmianie biegu z wstecznego na jakikolwiek czy też luz pika jeszcze z 8-10 sec i ten sam czas wyświetla czujniki na radiu. Nie wiem czy nie powinno wyłączać się od razu po jego wybiciu. Proszę o info czy tak ma być
vztxpl napisał(a):Hejaa,
Włączyłem znaki drogowe tak jak w instrukcji + te dodatkowe rzeczy, o których tutaj pisaliście, ale dalej to jednak nie działa do końca poprawnie + po jakimś czasie wyświetla błąd, że rozpoznawanie znaków jest ograniczone. Pomoże ktoś?
mczelny2401 napisał(a):vztxpl napisał(a):Hejaa,
Włączyłem znaki drogowe tak jak w instrukcji + te dodatkowe rzeczy, o których tutaj pisaliście, ale dalej to jednak nie działa do końca poprawnie + po jakimś czasie wyświetla błąd, że rozpoznawanie znaków jest ograniczone. Pomoże ktoś?
Mam tą funkcję fabrycznie plus najnowsze mapy a on w w terenie zabudowanym w wielu miejscach pokazuje ograniczenie do 90 km/h a czasem nawet 100 km/
Tomektr napisał(a):No to jak działa to może byś się podzielił z innymi i napisał co było nie tak
davcio2 napisał(a):?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości