Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marekwar napisał(a):Komuś się udało po takim wifi uruchomić Android Auto i np. nawigację Google Maps?
Jakiś praktyczny link?
marekwar napisał(a):Leony nie mają wifi. Rozwiązania są ale mało przydatne. Ponadto i tak trzeba ładować smarfona w czasie jazdy więc potencjalne rozwiązania wymagałyby indukcyjnego ładowania a to rzadko kto ma.
Praktycznie ciekawostka. Docelowo infotainment powinien mieć w środku Android Auto i kartę SIM.
Pawell85 napisał(a):Witam,
Zmieniłem radio w leonie z przedlifta na poliftowe z 8 calowym ekranemi zwykła mib2. Chciałbym podpiąć iphona i użyć car play jednak z usb które tylko posiadam w schowku pasażera nie dziala. Posiadam 2x usbm/aux z poliftowej wersji ale brakuje mi instalacji do podpięcia pod jednostkę. Czy ktoś przerabial temat z wiązka pod usb lub z jednym usb/aux z przedlifta?
marekwar napisał(a):Yanosik jest już na CarPlay. Czy ktoś już z tym jechał? Interesuje mnie czy można jechać np. na Automapie lub GM a Yanosika mieć tylko w tle.
warmik napisał(a):Pytanie czy Janosik stara sie by go dopuszczono do AA. Google maps jak widać mocno się teraz rozwija i powoli robi się konkurencją dla Janosika, dlatego małe szanse by sie pojawił w AA. Osobiście odpalam Waze i Janosika, ostrzeżenia mam z Janosika dodatkowe do Waze. Bawiłem sie w rotowanie telefonu, ale już mi przeszło. Jeszcze muszę protestować Sygic, dawno temu wykupiłem licencję.
taczi napisał(a):Hej,
A czy takie urządzenie w naszych autach zadziała do fullinka żeby było bezprzewodowo?
Ktoś może testował?
https://pl.aliexpress.com/item/32983926 ... b201603_53
misiaczek napisał(a):Mam drobny problem z podłączeniem smartfona. Ta półeczka w konsoli jest tylko niewiele szersza od telefonu, po podłączeniu kabelkiem micro usb całość nie mieści się na półce i krzywo leży, tak że dość niefajnie to wygląda i się telepie. Poza tym normalny kabel jest za długi i trzeba się nakombinować żeby schować ten nadmiar długości. Przydał by się jak najkrótszy kabelek z kątową wtyczką micro usb. Problem w tym że nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Wiem że to bzdura, ale lekko mnie irytujeA wy jak sobie radzicie z podłączeniem smartfona? Ktoś ma wyżej opisany kabelek na zbyciu albo ma namiary na takie cudo?
misiaczek napisał(a):Mam drobny problem z podłączeniem smartfona. Ta półeczka w konsoli jest tylko niewiele szersza od telefonu, po podłączeniu kabelkiem micro usb całość nie mieści się na półce i krzywo leży, tak że dość niefajnie to wygląda i się telepie. Poza tym normalny kabel jest za długi i trzeba się nakombinować żeby schować ten nadmiar długości. Przydał by się jak najkrótszy kabelek z kątową wtyczką micro usb. Problem w tym że nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Wiem że to bzdura, ale lekko mnie irytujeA wy jak sobie radzicie z podłączeniem smartfona? Ktoś ma wyżej opisany kabelek na zbyciu albo ma namiary na takie cudo?
marco napisał(a):Czy ktoś z Was może wrzucić zdjęcie jak wygląda NaviExpert działający przez CarPlay? Są jakieś znaczące różnice względem "standardowej" wersji?
Mam podobne objawy na s9. Dzisiaj zobaczyłem że mam wersję z 4 października, a jest jakaś aktualizacja z 8.warmik napisał(a):Hej,
ostatnio zaczęły się dziać dziwne rzeczy na AA, to znaczy następują restarty/ utraty połączenia z samochodem. Tel to Note 9, połączenia po kablu. Miał ktoś taki przypadek. Tel po blu działa ok tylko po kablu są takie wariacje.
lacoda napisał(a):Mam podobne objawy na s9. Dzisiaj zobaczyłem że mam wersję z 4 października, a jest jakaś aktualizacja z 8.warmik napisał(a):Hej,
ostatnio zaczęły się dziać dziwne rzeczy na AA, to znaczy następują restarty/ utraty połączenia z samochodem. Tel to Note 9, połączenia po kablu. Miał ktoś taki przypadek. Tel po blu działa ok tylko po kablu są takie wariacje.
Właśnie ja pobrałem i zobaczymy czy coś to zmieni
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
warmik napisał(a):Hej,
Niestety nie będzie, też tak chciałem i dupa.markiewa napisał(a):Jak posiadam Samsunga S7 i normalnie korzystam z AA. Zastanawiam się teraz nad kupieniem jakiegoś starszego modelu iphona z karta do internetu do korzystania tylko z CarPlay tak żeby był na stałe podłączony kablem pod samochód. To czy samochód będzie nadal się łączył automatycznie po bluetooth z moją S7 żeby korzystać z rozmów czy będzie tylko i wyłącznie widział iphona?
Ani prędkościomierza ani opcji ostrzegania nie widać.melbion napisał(a):Mam pytanko czy wyświetla Wam się prędkościomierz w googlach przez AA? Normalnie mam, a jak podłączę przez AA to nie ma.
buscar71 napisał(a):U mnie też nie widać. Panowie, a aktualizujecie najnowsze wersje AA? Czy korzystacie ze starych, które kiedyś tam zainstalowlaliście?
melbion napisał(a):Mam pytanko czy wyświetla Wam się prędkościomierz w googlach przez AA? Normalnie mam, a jak podłączę przez AA to nie ma.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość