Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ale macie problemy pierwszego świata, ręką odbić logo... Czasem przymarznie, odbije się ręką, ruszy 2x i jest ok.bigmazi napisał(a):Cześć
Pierwsze mrozy i klamka/logo tylnej klapy nie odbija po otwarciu. Czy ktoś z Was samodzielnie coś z tym robił? Do serwisu nie będę się z tym wybierał, bo w Biacomexie jak zawsze powiedzą, że nie zauważyli problemu. Z oszczędności czasu i nerwów chcę to zrobić sam.
Mam Leona 3 więc chyba wiem o czym piszę i tak nie jest to dla mnie problemem, że robię jeden ruch więcej ręką przed zamknięciem bagażnika...LooKatME napisał(a):Chyba nie wiesz o czym piszesz. W przypadku Leona 1 jak i 3 za każdym razem klamka 'zostawała' w okresie jesienno zimowym. Jeżeli to dla Ciebie nie jest problem to nie zabieraj głosu przedstawiając swoje nowatorskie podejście do tego zagadnienia.
Tomektr napisał(a):Musisz zdjąć dolny plastik klapy i odkrecic 3 nakrętki i rozebrać klamkę. Z zewnątrz psikanie smarowanie nic nie daje. Jak wykrecisz klamkę to jak zamkniesz bagażnik to bedzisz musiał od środka otwierać
Tu masz fotki rozłożonej klamki viewtopic.php?f=91&t=66936 oczywiście srebnego logo nie musisz ściągać
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość