Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
JA co nie wleje to chwile jest spokój, a za chwile znowu ma kangurki czasem na całej budzie czuć
na szczęście to nie działa - w sensie rozrusznik nie zadziała przy odpalonym silnikuRychu napisał(a):parę razy już mi się zdażyło, że próbowałem włączyć włączony silnik
U mnie też czasem czuć delikatne drgania. Występowało od początku. Wychodzi na to, że ten typ tak ma. Są jeszcze ponad 4 lata gwarancji, więc się tym na razie nie przejmuję w ogóle, chyba że zaczęłoby się nasilać, ale cały czas jest tak samo.ggregorii napisał(a):Nom nie raz jak postoi na słońcu i jak odpalę to mało nie wyskoczy z pod maski, a czasem cisza i gładko.
Krzysiek8167 napisał(a):Witam serdecznie,
u mnie też występują drgawki, auto nowe przebieg - niecałe 9000 km. Jest to delikatnie zauważalne na postoju, co ciekawe obroty stoją w miejscu, a lekkie drgania są wyczuwalne. Chyba ten typ tak ma (1.4 125 km)
bennieser napisał(a):No dobra a co ile zmienia sie pompe wody. W nowych tsi jest osobno bez rozrzadu ?
Cichy86 napisał(a):Leon 1,4 150 koni przebieg 55 tysięcy i przy odpalaniu wskakuje ciut powyżej 1000 obrotów, odczekuje pare naście sekund i stabilizuje się normalnie, nie miałem tak a od paru tygodniu tak się dzieje, wiadomo dlaczego co i jak. I tez zauważyłem lekkie drganie ale te typy tak mają.
Byłem dzisiaj w serwisie na drobnej naprawie i zapytałem o aktualizację. Okazało się że faktyczne jest i jeśli mogę zostać troszkę dłużej to ja wygrają. Usługa bezpłatna, bo auto nadal na gwarancji. Serwis Reiski Bydgoszcz. Po aktualizacji mam taką wersjęmarekwar napisał(a):Byłem 2 tygodnie temu w ASO na przeglądzie okresowym. Zawsze przy takiej okazji pytam się czy nie ma jakiejś aktualizacji oprogramowania infotainmentu.
Tym razem mój doradca serwisowy potwierdził, że spodziewana jest w najbliższym czasie aktualizacja dla mojego rocznika 2017.
Na obecną chwilę żadnych widocznych zmian. Wszystko wygląda i działa jak poprzednio.marekwar napisał(a):Daj znać czy widzisz jakieś zmiany.
lacoda napisał(a):Byłem dzisiaj w serwisie na drobnej naprawie i zapytałem o aktualizację. Okazało się że faktyczne jest i jeśli mogę zostać troszkę dłużej to ja wygrają. Usługa bezpłatna, bo auto nadal na gwarancji. Serwis Reiski Bydgoszcz. Po aktualizacji mam taką wersjęmarekwar napisał(a):Byłem 2 tygodnie temu w ASO na przeglądzie okresowym. Zawsze przy takiej okazji pytam się czy nie ma jakiejś aktualizacji oprogramowania infotainmentu.
Tym razem mój doradca serwisowy potwierdził, że spodziewana jest w najbliższym czasie aktualizacja dla mojego rocznika 2017.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości