-- 18 kwietnia 2021, 19:48 --
Mała aktualizacja. Stwierdzilem ze trzeba wywalic glownego i dodac go od nowa. W jakimze bylem bledzie ze sie to uda. Błąd o tresci ze „nie mozna wykonac uslugi” zwalil mnie z nog.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
golotheman napisał(a):Nie idzie sie polczyc z glownym, brak jakiejkolwiek synchronizacji. Musialem jezdzic na gosciu
harosznarobota napisał(a):Słowem podsumowania jaki olej? i czy orientujecie się co takiego naprawia aktualizacja?
tom17 napisał(a):Nie wiem co naprawia aktualizacja ale po 6 mies. problemów może w końcu ten samochód zacznie w końcu funkcjonować jak należy.
weglus napisał(a):Forum Skody zbyt uważnie nie śledze, ale skoro tak mówiszNatomiast dalej bym zastanowił się nad problemem sprzętowym.
Swatek napisał(a):Pytałem na serwisie o aktualizację do mojego auta (auto z grudnia 2020). Niestety nie ma żadnej aktualizacji dla mojego auta. Co do błędów - zauważyłem, że ostatnio pojawiają się znacznie rzadziej - przez ostatnie 3 miesiące raz był problem z użytkownikiem (serwery padły?), raz zwariowały czujniki (do restartu auta) oraz raz nie odpaliła się kamera (restart również pomógł).
weglus napisał(a):Kurde... a 2.0TSI w cenniku tak ładnie wygląda...
Kolega ma hybryde plug-in?
ben napisał(a):Taak, zostało jeszcze po poprzednim Leonie 3.
Osiągi są dla mnie świetne. KIedy jest potrzeba (np. przy wyprzedzaniu) to ładnie popchnie autko i manewr można szybko wykonać. A za to w mieście można sobie delikatnie jeździć. Dla mnie to akurat super. Co do spalania to ok. 7-7.5 litra w mieście. Na trasie (mix autostrady i drogi krajowej) to ok. 6.3l.
Co do gaszenia auta - zupełnie tego nie czuć. Silnik faluje dość mocno (szczególnie w trybie EKO) ale nie przeszkadza to w żadnym stopniu. Jedynie zauważyłem, że klimatyzacja działa trochę gorzej. Nie chłodzi tak jak z odpalonym silnikiem.
Nie mam porównania z innymi silnikami niestety.
literat napisał(a):U mnie po aktualizacji z 1664 do 1672 (jednostka ma literę "A" na końcu), a samochód jest z lipca 2020 baaaardzo się poprawiło. Można by rzec, że aktualizacja usunęła wszystkie bolączki auta. Teraz zaczynam się cieszyć jazdą, a nie denerwować, że coś nie działa. Mam nadzieję, że tak zostanie....
Powrót do Leon 4 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość