Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Malowanie samochodu

Wszystko pozostałe co techniczne + inne mody np. xenon, zawias.....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Malowanie samochodu

Postprzez marbo30 » 15 lipca 2021, 13:25

Witam Mam do malowania trzy elementy w samochodzie (obcierka na parkingu ) , jest AC chcialbym to omalowac w Aso Seata w Krakowie lub Katowicach czy ktos ma jakies spostrzezenia do tych warsztatow lakierniczych , może ktos juz tam cos malowal i moze coś doradzic ?
marbo30
Stella +
Stella +

Region: małopolskie
Auto: seat leon
Silnik: benzyna 1.4

Reklama

Re: Malowanie samochodu

Postprzez Yamakasi » 17 lipca 2021, 09:15

Serwus,

O ile serwis ASO w Jaworniku pod Krakowem to kmioty, oczuści i debile to lakiernia w Jaworniku jest naprawdę niezła. Robią zgodnie z sztuką. Na moim poprzednim Leonie (kolor adventure brown) były likwidowane dwie szkody. Raz ojciec zahaczył o słup w galerii (klamka i nadkole) a drugi raz baba wjechała mi w dupę (zderzak, klapa). Mój kolega robił w białym Leonie (też przedlift) przedni zderzak i osłony - zero problemów.

Wszystko zrobili idealnie. Nie byłem w stanie potem zorientować się gdzie była likwidowana szkoda. Robota prima sort.

https://dynamica.pl/serwis-blacharsko-lakierniczy/

Zaleta jeszcze jest taka, że zostawiasz im auto, numer polisy AC i nic Cię nie interesuje. Wada to że jest daleko ale chyba możesz wziąć auto zastępcze.

Co do Krakowa (Euromotors) to słyszałem dwie skrajne opinie. W tej złej kolega pokazywał zacieki od farby, chyba klar (też szkoda parkingowa) w drugim - pełne zadowolenie.
Był Leon 5F FR (przed lift) 1.4TSI CZCA
Jest Leon 5F FR (po lift) 2.0TSI DKZA
Yamakasi
Sport
Sport

Auto: Leon 5F
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Re: Malowanie samochodu

Postprzez marbo30 » 17 lipca 2021, 14:36

Umówiłem sie do Jawornika bo tez slyszalem ,ze dobrze robia mam daleko , ale wole zeby dobrze zrobili , faktycznie daja auto zastepcze i sami wszystko zalatwiaja z ubezpieczycielem , nawet przyjadą do domu po samochód . W Krakowie dzwoniłem , ale maja dlugie terminy .
marbo30
Stella +
Stella +

Auto: seat leon
Silnik: benzyna 1.4

Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat