Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Fredi88 napisał(a): Przy ostatnim uzupełnieniu twierdzili, że wszystko szczelne
Fredi88 napisał(a):mAsteR7, u mnie nic nie śmierdzi. Nie czuć klimy. Problem tylko z tym czynnikiem którego ubywa. Mam nadzieję, że będzie to jakaś pierdoła/uszczelka.
Mariusz47 napisał(a):Kurde ja dzisiaj wróciłem z pracy bez klimy, pod autem sucho tak z dnia na dzień czynnik by uciekł?
Serwisowałem w zeszłym roku i patrzę teraz na fakturę mam policzone tylko za 400 a na naklejce pisze że ma być 500. Może dlatego klima się nie włącza.
marcin7x5 napisał(a):Skoro wymieniali chłodnicę od klimy to pewnie demontowali chłodnicę wody a więc zapewne spuszczali płyn. Po uzupełnienieu być może nie odpowietrzyli dobrze ukladu i dlatego dzieje się to co opisałeś.
Fredi88 napisał(a):marcin7x5 napisał(a):Skoro wymieniali chłodnicę od klimy to pewnie demontowali chłodnicę wody a więc zapewne spuszczali płyn. Po uzupełnienieu być może nie odpowietrzyli dobrze ukladu i dlatego dzieje się to co opisałeś.
Auto nadal po wyłączeniu silnika po 5 sek załącza wentylator wewnątrz kabiny i chodzi sobie nawet przez 2h.
obek napisał(a):Fredi88 napisał(a):marcin7x5 napisał(a):Skoro wymieniali chłodnicę od klimy to pewnie demontowali chłodnicę wody a więc zapewne spuszczali płyn. Po uzupełnienieu być może nie odpowietrzyli dobrze ukladu i dlatego dzieje się to co opisałeś.
Auto nadal po wyłączeniu silnika po 5 sek załącza wentylator wewnątrz kabiny i chodzi sobie nawet przez 2h.
Robiłeś w ASO ?
Mariusz47 napisał(a):Nie kojarzycie jaki może być koszt wymiany parownika?
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości