Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Makgajwer napisał(a):Dzięki za info.
Używana i 500, na dodatek beż ramki i znaczka [emoji1787]
Gdzie, na jakiej stronie można wyszukać nr części producenta?
Czy znaczek Seat da się wyjąć z atrapy czy jest na stałe przymocowany?
W sklepie z częściami cena kosmos atrapa +ramka ok. 1300.grabania napisał(a):Masz cały w chromie, tzn masz Leona w wersji Xcellence? Jeśli tak to interesuje Cię atrapa o numerze 5F0853654M. Tutaj masz przykładową ofertę: https://allegro.pl/oferta/leon-iii-gril ... 3111841074
Co do tej oferty którą Ty wrzuciłeś to również powinna pasować. Jest to atrapa pod wersję Style (prawie najniższe wyposażenie Leona), stąd brak chromów. Dodatkowo pamiętaj o tym że jest to zamiennik, więc spasowanie może nie być idealne.
Dziękuję.mAsteR7 napisał(a):Makgajwer napisał(a):Dzięki za info.
Używana i 500, na dodatek beż ramki i znaczka [emoji1787]
Gdzie, na jakiej stronie można wyszukać nr części producenta?
Czy znaczek Seat da się wyjąć z atrapy czy jest na stałe przymocowany?
https://ifinterface.com/prog/car/cp2/inprog.php
Stronę zaleca się otwierać z poziomu komputera, a nie telefonu. W zależności jak otworzy się link, może zajść potrzeba kliknięcia z prawej strony na górze zakładki "Free Services", a następnie po lewej stronie zakładki "CarProg2". ETKA obejmuje wszystkie modele grupy VAG, dalej już trzeba sobie wybrać z listy markę i model
Link z grupy na FB.
Znaczek można wypiąć, ale łatwo zapinki ułamać, jeśli będziesz miał gril ściągnięty, to będzie na pewno łatwiej.
Makgajwer napisał(a):Czy wymiana atrapy obejdzie się bez demontażu zderzaka? Po otwarciu klapy widzę, że od góry jakaś listwa całość trzyma tylko nie wiem co jest pod nią.
Makgajwer napisał(a):Dziękuję.
Chociaż nie wiem jak w tym zestawieniu wyszukać wersję mojego auta, bo żaden z tych kodów co mam w opisie auta nie pasuje.
Makgajwer napisał(a):@grabania
w książce serwisowej na 2 stronie mam pod cyfra 4, mnóstwo kodów, i jest 2FJ nie 2 JF, ale może to literówka.
secound napisał(a):Witam, podepnę się pod ten temat z moim pytaniem, być może ktoś będzie w stanie mi pomóc.
Jak zdemontować tą czarną kratkę grilla ? Trzeba zdejmować zderzak w tym celu? Pozdrawiam
secound napisał(a):Witam celem informacyjnym, można tą kratkę zdemontować bez ściągania zderzaka, dziś mi się to udało.
Trzeba odpowiednio podważyć zaczepy i schodzi, nowy grill wpinamy ,wszystko ładnie i solidnie się trzyma.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość