Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rees napisał(a):Myslalem ze ta babka sie poplacze normalnie, wiec jej odpuscilem awanture
Grześ napisał(a):rees napisał(a):Myslalem ze ta babka sie poplacze normalnie, wiec jej odpuscilem awanture
no ale oswiadczenie ci napisala chyba czy nie![]()
![]()
Ja osobiscie proponuje dobra paste polerska (3M lub tempo) ktora zlikwiduje lakier winowajcy i wtedy dopier jezeli slady sa widoczne kombinowalbym cos z kredkami (w salonach mozna było kupic opakowanie lakieru z pendzelkiem do zaprawek ) jezeli jednak po wypolerowaniu nie jest tragicznie wogle bym tego nie ruszał
rees napisał(a):dzieki za rady. Oswiadczenie mam . Moze po prostu pomalowac na nowo zderzak w warsztacie i miec to z glowy?
Gato napisał(a):pasta moze czasem cuda zrobic, sprawdzalem pare razy Wink
GeFoWRC napisał(a):Czy trzeba to jakoś profi zrobić? Dodam, że mam zamiar zakładać w przyszłości progi TS.
daredevil87 napisał(a):A malowanie nie jest tak strasznie drogie bo u mnie jest to 170 zł za element.
Cotic napisał(a):Mam następny problem,
ktoś na parkingu przyłożył mi drzwiami, i zostało małe wgniecenie, tzn taka kropka.
Słyszałem o metodach, że można to zrobić bez malowania.
Czy znacie kogoś na terenie krakowa i okolic, co zrobi taką usługę?
daredevil87 napisał(a):Zalezy czy jest dojcie do wgniotki czy nie... A malowanie nie jest tak strasznie drogie bo u mnie jest to 170 zł za element.
Streat napisał(a):daredevil87 napisał(a):A malowanie nie jest tak strasznie drogie bo u mnie jest to 170 zł za element.
U nas ceny zaczynają się od 300-350 a tak porządne malowanie na które jest gwarancja tak od 450 i inaczej bym nie chciał auta malować..zresztą oryginalnego malowania nic nie zastąpi i jak da się uniknąć malowania to bym unikał
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości