Grisza sisi dodam jeszcze ze Konon mieszka na moim osiedlu ehehehe
A co do Intercarsu to podskoczę się dowiedzieć w czwartek bo samochód sie "stylinguje" u lakiernika i od dzis poruszam się komunikacją miejską
Ogólnie rezc biorąc to ja wogóle nie jeźdze do IC zraziłem sie troszkę cenami jak potrzebowalismy parę części do Tranzita
Pozdro
[ Dodano: Wto 13 Mar, 2007 ]Wiec tak dzwoniłem dziś do sklepu
http://www.zmax.pl/ i jutro będę zamawiał wszystko bo mają naprawdę dobre ceny:
komplet tarcz ATE PD 280x22 z klockami ATE to koszt 420 zł bez czujników zużycia i 430zł z czujnikami (na allegro 485 zł bez czujników

)
tarcze do tyły ATE 232x9 z klockami ATE to koszt rzędu 235Z zł
No i maja jeszcze płyn w promocji ATE Blue Racing 1l za 38 zł,no właśnie co myślicie o tym płynie moze być??I mam jeszcze pytanko o klocki do przodu,a mianowcie brać z czujnikami czy bez
Pozdro
[ Dodano: Sro 14 Mar, 2007 ]Nanjowsze info odnośnie tarcz i klocków ,właśnie wróciłem z ASO i po potargowaniu się dostałem jeszcze lepszą cenę ,wszytsko wyjdzie mnie 100zł taniej niż w powyższej ofercie,jutro jadę wszystko zakładać (tzn.hamulce,zawieche nową i ustawiać zbieżnosć)
Szczerze mówiąć to jestem mocno zaskoczony takim przebiegiem sprawy,nie sądziłem że kiedykolwiek jakaś część będzie kosztowała najmniej własnie w ASO
Pozdro