Do tej pory był to salonowy z 70tyś przebiegiem ASV (VP) 110PS z programem na około 140PS.Na początku był pomysł sprzedania auta i kupienia jakiegoś innego TS/FR-a, ale szybko się z tej myśli wyleczyłem czytając nasze forum jak długo szuka się dobrego i pewnego auta. Szkoda mi było sprzedawac mojego Leona tylko dlatego żeby miec lepszy silnik.Wsadziłem w niego dużo serca i kasy na to żeby wyglądał jak wygląda z zewnątrz jak i w środku http://www.leonclub.pl/forum/album_pers ... user_id=56 i powiedziałem sobie że ostatnia rzeczą jaką w nim zrobie to pójde w moc, a docelowo miało byc ~ 200PS( mozliwe że bedzie teraz więcej) padło na wymiane silnika ARL (PD) wraz z 6 biegową skrzynią i kpl. przednim pasem.
Wszystko udało się kupic z jednego auta.Auto miało przejechane 30tys. przebiegu i wygladał na zdrowego dawcę.
Oczywiście szybko zoorjentowałem się w temacie Swapa i kto mógłby to zrobic w najwyższej klasie światowej żeby nie była to jakas rzeźba u Rysia w stodole i oczywiście bezapelacjnie padło na firme CompSport

A więc Leon pojechał do dwóch najlepszych lekarzy w Polsce do Patryka i Szymona.Z tego miejsca pragne podziekowac.Przez około 1,5 tyg oczekiwań w nerwach i nie przespanych nocach dowiaduje się że przeszczep sie udał, pacjent ma się dobrze i serce pawiana zostało zaakceptowane

WILKIE DZIĘKI dla Patryka i Szymona
A oto wyniki :
1) Leon jeszcze z starym sercem

2)Ostatni przebieg na starym silniku

3)Nowe serducho

4)Transport organów do szpitala w Bielsku ( Dzięki wielkie Michał TDI

5)I Szpital im. CompSport w którym najwyższej klasy światowej spacjaliści Patryk i Szymon leczą Leonki.

6)A tu Leon juz z nowym organem

7)A to mój poprzedni silniczek który będzie już nie długo jeździł w Corrado

9)A to po około tyg. użytkowaniu serii pojechałem na badania i Dr Patryk wraz z Dr Szymonem stwierdzili że Serducho OK i jak najbardziej można zwiększyc MOC

Jeszcze raz pragne podziękowac wszystkim którzy przyczynili sie do tego projektu a , wszczególności firmie COMPSPORT