pozdro
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
oczkolek napisał(a):Podaje nazwy smarów firmy WURTH
HHS 2000 oraz HSW 100
Aby odpuściło to psiknij najpierw smarem HHS-2000, a potem nasmaruj HSV-100
sopel napisał(a):to ja też muszę go sobie sprawić, właśnie do moich skrzypiących jak cholera drzwi. Już miałem startować z WD40, ale chyba kupię jednak coś bardziejszego. HHS2000 powiadacie .....hmm
Silver200 napisał(a):Grisza`Men---> obawiam się, że WD40 na długo nie starczy.
Robal napisał(a):No i mnie spotkala ta przykra awaria, a jutro na zlot. Ale sie wqurwilem. Siedze teraz z Autogielda w reku i dzwonie po ogloszeniach i szukam mechanizmu w ogloszeniach leon/toledo, ale nic nie znalazlem
Robal napisał(a):Moje pytanie brzmi - Z jakiego jeszcze auta bedzie pasowal ten mechanizm pilpi mowil mi ze z octavii, ale czy np z a3 albo golfa IV tez. Z jakich rocznikow. Moj LEON to 2000 r.
Robal napisał(a):Prosze o szybka odpowiedz bo troche mi sie goraco robi na mysl o jezdzie kilkuset km w deszczu
Robal napisał(a):Zaraz sprobuje znow sie z nimi posilowac, ale cienko to widze, bo juz wczoraj probowalem zdjac je z trzpieni i ani drgnely. Na noc polalem obficie WD 40, zobaczymy czy cos pomoglo
Grisza'Men napisał(a):najlepiej znjadź lub znasz jakiegoś fachmana
Phil napisał(a):Tzn. Rozebrac wycieraczki i przesmarowac mechanizm, czy moze jest to wina elektryki ?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość