Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
prospect napisał(a):toyo toyo i jeszcze raz toyo!!
colin23 napisał(a):Ja jeżdżę na Pirelli p6000 bo tak kupiłem i póki co nie narzekam chodziaż są bardzo delikatne (mam lekką wyrwę z boku po spotkaniu z kamolem). Ale jak zobaczyłem cenę tych opon to w życiu bym ich nie kupił bo to jedna z droższych w tym rozmiarze.
Tonny S napisał(a):na mokrym nie daje sobie wogole rady - na 3 biegu mryga mi TCS
Tonny S napisał(a):I najgorsza na jakiej kiedykolwiek jezdzilem tez mam P 6000 - g........ do szescianu - bije, chuczy, twarda, sciera sie jak plastikowa (14 tkm przebiegu i nie wiem czy do konca sezonu starczy zwlaszcza na jesienne pluchy), na mokrym nie daje sobie wogole rady - na 3 biegu mryga mi TCS, na suchym do codziennej jazdy styka.
Gotti napisał(a):Pzero Rosso - wzór jakiś nie specjalny, ale imho rewelacyjne, ultra ciche, super na suchym i mokrym, ale trochę za miękkie... rozmiar 225/45R17
mario q. napisał(a):Gotti napisał(a):Pzero Rosso - wzór jakiś nie specjalny, ale imho rewelacyjne, ultra ciche, super na suchym i mokrym, ale trochę za miękkie... rozmiar 225/45R17
Ha, ha... Co znaczy za miękkie?
mario q. napisał(a):Gotti napisał(a):Pzero Rosso - wzór jakiś nie specjalny, ale imho rewelacyjne, ultra ciche, super na suchym i mokrym, ale trochę za miękkie... rozmiar 225/45R17
Ha, ha... Co znaczy za miękkie?
mario q. napisał(a):... i gówniano trochę H2O odprowadzają!![]()
Z opiniami o gumach to tak jak i o zawiasach....![]()
Czyli jak z dziurami w dupie! Kazdy ma swoją!
Tonny S napisał(a):Goodyear ULTRA GRIP 6
Najlepsza opone mechanicznie można w miesiac zajezdzić ale nie świadczy to w żaden sposób o jej właściwościach jezdnych, jedynie o bezkompromisowym atakowaniu krawężników i dziur w naszych kochanych szerokich na 1 pas autostradachdave napisał(a):Tonny S, z calym szacunkiem.. opona tak h..owa ze dupe urywa..
Tonny S napisał(a):Goodyear ULTRA GRIP 6
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości