nie będę się sprzeczał pomimo iż uważam że jeśli mówi się o totalnie róznych modelach aut a nawet różnych markach, to normlanym jest że wydawać by się mogło że części, wymiary tych części, sposób montowania mogą

się różnić.
cieszę sie że posiadasz taką wiedzę, że wiesz że w wymienionych przez ciebie autach części są takie same, ale ja tej wiedzy nie posiadałem a na forum nie znalazłem aby ktoś napisał że Wszystkie

części są takie same, o ile wiedziałem że płyty podłogowe, silniki itp są takie same, to nie sądziłem że tak mało ważne rzeczy jak np blachy są również identyczne (chociażby gabaryty A3 i Octavi mogą wprowadzać w błąd)
dziekuję za pomoc, bardzo rozszerzy mi to możliwość znalezienia kompletu
pozdrawiam
[ Dodano: Nie 25 Lut, 2007 ]żeby nie mieć już wątpliwości (skoro blachy z 2 różnych marek i kliku modeli są takie same) czy wersja 3 drzwiowa jest taka sama jak 5cio?
czy z golfa VI ale 3drzwiowego bedzie pasowala do Leona 5cio ?
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]Tonny S, obawiam się ze nie masz racji
kupiłem kompletną blache od Golfa IV i jest podobna ale nie taka sama, nie ma możliwości jej przykrecić(różnią sie otwory, kształt, wygięcia) co wiecej okazało sie że sam mechanizm tez jest inny bo inne są długości linek i nie ma możliwości przełożenia ich do blachy z Leona
Tym samym radzę nie kupować mechanizmów ani blach przynajmniej od golf IV