http://www.streetracing.pl/forum/viewto ... sc&start=0
BTW 4i 5 strona nowosc 2,5 L R5

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
No bo jest nieudana ale V6 a to jest R5 na PD z VW T5Grześ napisał(a):A czytalem za 2,5 tdi to nie udana konstrukcja to jak to jest ?
AdamTower napisał(a):Asgaard już nie ma trakcji, a co będzie przy 300PS?
Tonny S napisał(a):No jest napisane, ze na 3 jej nie ma i nikt jej nie widzial
nixu napisał(a):AdamTower napisał(a):Asgaard już nie ma trakcji, a co będzie przy 300PS?
a z rolowanego bedzie przyczepnosc a duzo aut sie zdziwi
PiotrM20 napisał(a):jeszcze nie do konca bo jest jedno Toledo ktore ma nieco ponad 300km
nixu napisał(a):PiotrM20, w benzynie czy dieslu? jaki dokladnie motor? moze jakis wykres?
PiotrM20 napisał(a):nixu napisał(a):PiotrM20, w benzynie czy dieslu? jaki dokladnie motor? moze jakis wykres?
1.8 t na Td05, robiony w Unitronicu jakies poltora roku temu, w sprawe wykresu musze spytac wlasciciela ( bo ja nim nie jestem, a szkoda..a najblizsza okazje bede mial podczas Swiat ( studiuje )
wystrojony na 301 km ale niedawno byl zmieniany dolot i powinno byc nieco wiecej![]()
ps: naprawilem maly niedopatrzenie i juz sie przywitalem
silver_leon napisał(a):PiotrM20 napisał(a):nixu napisał(a):PiotrM20, w benzynie czy dieslu? jaki dokladnie motor? moze jakis wykres?
1.8 t na Td05, robiony w Unitronicu jakies poltora roku temu, w sprawe wykresu musze spytac wlasciciela ( bo ja nim nie jestem, a szkoda..a najblizsza okazje bede mial podczas Swiat ( studiuje )
wystrojony na 301 km ale niedawno byl zmieniany dolot i powinno byc nieco wiecej![]()
ps: naprawilem maly niedopatrzenie i juz sie przywitalem
A to może to słynne Toledo co z A4 , Leonem Cupra 4i Vectrą próbwało swoich sił ?
i tylko Vectrze 2,5 V6 dało rade ?
PiotrM20 napisał(a):ktore ma cos kolo 350/360 km
Streat napisał(a):nixu, Windows Media Player da radę
Film !nixu napisał(a):a to jest film czy sam dzwiek? bo juz zglupialem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości