Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
hehe no tak nie pomyslalem o tym...mm.max napisał(a):Zawsze mozesz literature wozic w samochodzie
DlaczegoTonny S napisał(a):z tym tez bedziesz musial siedziec w aucie i czekac az zgasi auto
olac orlen ale co z leonidemPatee napisał(a):hehe taak najlepiej fajke na stacji benzynowej
Marcin bedzie na ciebie jak jakis Orlen wybuchnie![]()
Nie to nie toCotic napisał(a):Nie wiem czy to jest to urządzenie co nie pozwala sie wkręcić na obroty, gdy silnik nie osiągnął jeszcze swojej temperatury?
Nie licz na tomarcus415 napisał(a):Przeciez to urzadzenie samo zgasi silnik bez ingerencji kierowcy przy zaryglowanych drzwiach i wlaczonym alarmie i oczywiscie bez kluczyka w stacyjce
ja jak tankowałem na autostradach to przeważnie odpuszczałem trochę przed zjazdem, gasiłem silnik, wciskałem przycisk otwierania wlewu, odpalałem i tankowałem odpalony samochód... zanim skończyłem tankowanie to można było już spokojnie zgasić samochód i pójść zapłacić bez żadnych stresów...
AdamTower napisał(a):Asgaard, chyba se jaja robisz
Robal napisał(a):raz tankowalem samochod na wlaczonym silniku. Nie byl to co prawda leon, a corsa. Mialem lekkiego stracha, ale nie moglem zgasic auta, bo aku byl tak slaby, ze nie odpalilbym go ponownie.
Asgaard napisał(a):ja jak tankowałem na autostradach to przeważnie odpuszczałem trochę przed zjazdem, gasiłem silnik, wciskałem przycisk otwierania wlewu, odpalałem i tankowałem odpalony samochód... zanim skończyłem tankowanie to można było już spokojnie zgasić samochód i pójść zapłacić bez żadnych stresów...
Gato napisał(a):Asgaard napisał(a):ja jak tankowałem na autostradach to przeważnie odpuszczałem trochę przed zjazdem, gasiłem silnik, wciskałem przycisk otwierania wlewu, odpalałem i tankowałem odpalony samochód... zanim skończyłem tankowanie to można było już spokojnie zgasić samochód i pójść zapłacić bez żadnych stresów...
Hmm, a po co drugi raz odpalales, bo nie rozumiem ? Turbina i tak juz wyhamowala dosc gwaltownie...
Gato napisał(a):Hmm, a po co drugi raz odpalales, bo nie rozumiem ? Turbina i tak juz wyhamowala dosc gwaltownie...
marcus415 napisał(a):przez telefon komorkowy nie wolno rozmawiac
vitek777 napisał(a):marcus415 napisał(a):przez telefon komorkowy nie wolno rozmawiac
michał rozmawiał i PB nalał hehe
mm.max napisał(a):marcus415, bo to wystraszony naród..... W PL na stacji widzisz goscia z zapalona fajką to lepiej nie zwracac mu uwagi bo wpierdol dostaniesz a w najlepszym wypadku ochrzan..... Po prostu ułańska fantazja i wolność szlachecka zawsze u nas będzie na pierwszym miejscu ;D
marcus415 napisał(a):mm.max napisał/a:
marcus415, bo to wystraszony naród..... W PL na stacji widzisz goscia z zapalona fajką to lepiej nie zwracac mu uwagi bo wpierdol dostaniesz a w najlepszym wypadku ochrzan..... Po prostu ułańska fantazja i wolność szlachecka zawsze u nas będzie na pierwszym miejscu ;D
co prawda to prawda
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości