Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

DLS MS6 niekompletny system do sprzedania [S]

Podforum związane tylko i wyłącznie z nagłosnieniem w naszych samochodach

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

DLS MS6 niekompletny system do sprzedania [S]

Postprzez Marcin_TDI » 1 czerwca 2006, 21:37

witam. specjalnie nie umieszczam tego tematu w dziale kupie/sprzedam bo sprzet jest dosc specyficzny i w zasadzie w duzej ilosci wiec przez pewnien czas w ciaglej sprzedazy. Mam kilka zestawikow DLS-a MS6 w zasadzie swietny glosnik z gornej polki. dlatego niekompletny bo sa to tylko 2 glosniki bez zwrotnic i tweeterow. CENA TO jedyne 350zl.

i jeszcze jedno jesli ktos ma taki badz inny systemik DLS u Siebie chcialbym uslyszec opiniee o nim... jak do tad slyszalem jak gra u jednego z klubowiczy i jest naprawde imponujacy dzwiek. sam mam takie u Siebie i rowniez tak uwazam.
http://WWW.SERCE-HELI.PL - zbieramy pieniążki na operację serduszka dla mojej Córki
Marcin_TDI
Cupra R
Cupra R

Auto: pozyczone

Reklama

Re: DLS MS6 niekompletny system do sprzedania [S]

Postprzez Dano » 1 czerwca 2006, 23:02

To prawda DLS gra naprawdę rewelacyjnie.Przetestowałem kilka systemów u siebie i powiem wam że nawet najdroższe jakie miałem, a były to Infinity Kappa Perfect za prawie 2000zł nie zagrały tak jak DLS i jest o połowe tańszy.Największą zasługą w tym systemie są tweetery, które są perfekcyjnie dobrane i naprawdę można na nich usłyszeć dużo więcej niż na innych głosnikach.
Naprawdę gorąco polecam te głośniki , a szególności cały zestaw MS6
Powered by COMPSPORT
Dano
TopSport
TopSport

Auto: Audi Quattro

Postprzez Hugo26 » 1 czerwca 2006, 23:41

Witam
DLS jest naprawdę dobrą firmą. Długo czytałem zanim zdecydowałem się na kupno głośniów tej firmy. Sprzedałem Hondę, z której wymontowałem zestaw. Ze względu na to, że potrzebuje kasy mam do sprzedania zestaw jak ponizej:
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 76&pid=281

Zestaw jest w bardzo dobrym stanie. Cena za komplet do uzgodnienia.
Pozdrawiam
PK
Hugo26

Postprzez Marcin_TDI » 2 czerwca 2006, 02:40

Hugo26, slyszales kiedys ms6 ?? duzo lepiej gra ?? jaka cena wogole za taki Twoj zestawik ??
http://WWW.SERCE-HELI.PL - zbieramy pieniążki na operację serduszka dla mojej Córki
Marcin_TDI
Cupra R
Cupra R

Auto: pozyczone

Postprzez Prezes81 » 2 czerwca 2006, 11:05

marcinl00 napisał(a):Hugo26, slyszales kiedys ms6 ?? duzo lepiej gra ?? jaka cena wogole za taki Twoj zestawik ??

Zależy do czego porównujesz. MS6 pod odpowiednim wzmacniaczem i z dobrze przygotowanymi drzwiami daje pięknego kopa. Tweetery to z tego co pamiętem UP1C - grają świetnie. Porównania do UR niestety nie ma, chociaż na seryjnych zwrotnicach różnica tez nie jest oszałamiająca.
Prezes81
Stella
Stella

Auto: Cayenne S
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez Hugo26 » 3 czerwca 2006, 18:21

Witam
Klasa UR jest najwyższą klasą produkowaną przez firmę DLS (Hi-End). W porównaniu do MS6 charakteryzuje się znacznie niższymi zniekształceniami a dźwięk jest znacznie czystszy. Specjalne membrany głośników średnio-niskotonowych (sandwich) oraz zwrotnica 12dB/12dB zapewniają wysoką jakość przetwarzanych dźwięków. Magnes jest neodymowy, dzięki czemu jest znacznie mniejszy i lżejszy od tradycyjnych magnesów. Kto choć trochę interesuje się nagłosnieniem Car Audio wie doskonale, ze głośniki wysokotonowe firmy DLS należą do najlepszych na świecie.
Wkrótce zamierzam wystawić na allegro zestaw. Cena 800zł
Mam również do sprzedania wzmacniacz Helix 400 MK II w stanie idealnym, nawet nie ma rysek. Do wzmacniacza były podłączone w.w. zestaw DLS.
Dysponuje zdjeciami gdyby ktoś był zainteresowany
Pozdrawiam
PK

[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 ]
http://www.allegro.pl/item108261222_dls ... azja_.html
Hugo26

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja