DWitek napisał(a):oczkolek napisał(a):DWitek, chodzi o to by nie uczyć innych.
Ja nie przesadzam, ale większość korzystających z tego forum będzie miał podobne zdanie do mojego.
Zreszta poczytaj wypowiedzi innych osób w tym temacie. Juz wyrazili swoje zdanie na ten temat.
Być może.
Ale moje zdanie jest takie, że "TYCH" o których myślimy uczyć nie trzeba - uwierz mi oni to znają. A jak będę odpowiadał na PW, to za tydzień będzie następny taki post, jak to się robi, następny i następny.
A tak jak ktoś znowu zapyta, to to się mu wskaże opcję "SEARCH"
Pozdrawiam
PANOWIE - nie będziemy na ogólnodostępnym forym pisali jak wyciągnąc radyjko z samochodu - być może znajdzie sie amator cudzej własnosci, który jeszcze nie wie jak to zrobic ..... i ktoś z nas straci radyjko.
DWitek- nie jest to żadna tajemnica jak sie to robi , ale nie kuśmy losu.
Jeśli ktos bardzo chce zobaczyć jak demontuje sie radyjko niech podjedzie do ASO lub innego serwisu Car Audio i po problemie.
Poza tym to chyba nie problem zapytac na forum - od tego jestesmy żeby odpowiadać i służyc doświadczeniem i pomocą - ale nie od tego,żeby wskazywac jak ktoś ma nam zaszkodzic.
Wyedytowałem posty - kazdy następny bedzie również uważnie przeglądany .
Na razie nie ma ostrzezeń ....-na razie.
W razie konieczności służe pomoca jak zdemontowac radyjko ale tylko na priv i nie dla osób przypdkowo zalogowanych na forum.