Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Zdziwił byś sięoczkolek napisał(a):z czegoś ten zasięg i jakość rozmów musi sie brać. A w tym przypadku to przede wszystkim za to odpowiada długośc bata.

Poszukaj tematów o zmianie radia z fabrycznego na inny tam masz odpowiedz.bartm napisał(a):Może ktoś rozwiązał ten problem?
Ja wywaliłem Hustlera i zamontowałem Floride i duzej różnicy nie widze.nixu napisał(a):szukam alternatywy..

ŁukaszMM-TDI napisał(a):ja mam antene ML-145 i nie narzekam na zasieg (18 km - sprawdzone) Twisted Evil

Marcin_TDI napisał(a):nixu, jak jedziesz juz setka to ona sie w pol prawie zgina i juz nie jest taka dluga hyhy
nixu napisał(a):Do garazu tak wjezdzac? Wink

nixu napisał(a):ŁukaszMM-TDI, tylko nie kazdemu pasuje tak duza antena.. Mi np. przeszkadza juz 1m hustler, ktorego musze sciagac wjezdzajac do garazu i szukam alternatywy..

funcarver napisał(a):moga takie uderzenia miec wplyw na antenke? hustler 100cm

Patee napisał(a):Taki zestaw naprawde daje rade.
Uzywam od jakiegos dluzszego juz czasu i zadnych problemow.

Dano napisał(a):bardzo prosze firma Meteor , boczna ul. Hallera http://meteor.send.pl/strona/
bartm napisał(a):Pamiętaj też że te radyjka nie są dopuszczone do obrotu w Polsce, także - jeśli policja kiedyś zacznie to sprawdzać, mogą Ci je zabrać i jakieś tam inne konsekwencje.

tak, tak sprawdzona.Ta co poleca Taktiken też sprawdzona tyle że będziesz miał kłopot z dojechaniem bo są tam teraz straszne remonty i objazdy.PAWEL20VT4 napisał(a):rozumiem że firma sprawdzona

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość