Druga sprawa, chyba powinnismy tez dostosowac zakres do UE, bo my pracujemy na 0 a oni na 5. W tym momencie problemy Unidena znikaja, bo to przez wlasnie przestrajanie pojawily sie problemy z tymi radyjkami.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

leem napisał(a):czy ktoś z was ma taką antene
Antena CB PRESIDENT MICHIGAN

Maicroft napisał(a):W tym momencie problemy Unidena znikaja

coolibeer napisał(a):Myśle ze 160 wytrzyma. Moja ma wiekszy magnes i spada dopiero przy 210 (sprawdzone). Wyjedz na trase i sprawdz Uśmiech...

leem napisał(a):Co o tym sądzicie
leem napisał(a):Co o tym sądzicie
leem napisał(a):Da to coś

coolibeer napisał(a):Lem weź dwa magnesy do reki i zobacz co sie dzieje Odpychaja sie

Galad napisał(a):ale prawde mówiąc jakoś nie wierze że (nawet gdyby sie przyciągały) to wzmocni jakoś "trzymanie anteny"

coolibeer napisał(a):Lem myje gril po zakonczeniu imprezy w piątek za taka gafe jak strzelil Uśmiech... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Nie powiem! (omg)

jaro4444 napisał(a):Oczkol koło Arkadii jak byłeś nad Kanałem Żerańskim

Gaspar napisał(a):PAWEL20VT4, President to "mercedes" wśród CB
PAWEL20VT4 napisał(a):President Johnny II ASC +
Antena CB Kentucky
Czestotliwosc: 26-28 MHz
Dlugosc fali: 1/4
Zysk: +3 dBi

Pamietaj, ze musisz dokupic magnes do tego.PAWEL20VT4 napisał(a):Antena CB Kentucky
Od jakichś 5 lub 6 miesiecy smigam z President Florydą 40 cm i ta jest wystarczająca wiec te 75 cm beda całkowicie luxusowebacardi napisał(a):Wiele osob pewnie bedzie pisalo ze 75cm to za krotka, ale osobiscie teraz bym wlasnie taka wybral :]
uwazaj zimą - lubi zbierać lód (np. jadać przez mgłę przy 5-6 st.) i przy 90 zaczyna wtedy telepać.Tonny S napisał(a):Od jakichś 5 lub 6 miesiecy smigam z President Florydą 40 cm
PAWEL20VT4 napisał(a):Dzieki wszystkim zestawik już jest, zobaczymy jak bedzie sprawował sie na trasie w środę trasa do Rzeszowa.

wyjmij i wsadz srubke 10tka tam chyba jest iskrec 2 nakretkami a ie na motylka i nikt nie gwizdnie juz...gruby napisał(a):PS:Nie slyszeliście może o śróbkach zabezpieczających, bo ten (motylek) łatwo jest wykręcić np jak sie wyskoczy na chwile do sklepu...można już anteny więcej nie zobaczyć

Marcin_TDI napisał(a):wyjmij i wsadz srubke 10tka tam chyba jest iskrec 2 nakretkami a ie na motylka i nikt nie gwizdnie juz...gruby napisał(a):PS:Nie slyszeliście może o śróbkach zabezpieczających, bo ten (motylek) łatwo jest wykręcić np jak sie wyskoczy na chwile do sklepu...można już anteny więcej nie zobaczyć

bajus napisał(a):Gaspar napisał(a):PAWEL20VT4, President to "mercedes" wśród CB
mam Mercedesa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az mi sie goraco zrobilo.. ciekawe ktory model
PAWEL20VT4 napisał(a):President Johnny II ASC +
Antena CB Kentucky
Czestotliwosc: 26-28 MHz
Dlugosc fali: 1/4
Zysk: +3 dBi
mam takie radyjo i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony.. jest swietnie wykonane, bardzo ladnie odbiera, zbiera, ASC tez w miare poprawnie dziala. radyjko dzialalo u mnie (i planuje znow taka sama antene kupic) z antena w miejscu fabrycznej radiowej, LEMM AT-106 miala 820mm, zysk 1.5dB.. i mimo 'krotkiego' bata wszystko bylo w jak najlepszym porzadku
co do anteny Kentucky, jesli trzyma tak dobry poziom jak KFC to musi byc w porzadku![]()
![]()

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość