Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

z tego co ja wiem to nie mozesz tak zrobic , bo radio strji sie pod antene , nawet jak bedzie to ten sam model antenyrutek napisał(a):Zamierzam kupić jedno radyjko i dwie anteny

roosman napisał(a):hustler Ci zje lakierRadio +
ale antene bym sobie darował - jak chcesz to moge Ci zrobić fote i na spocie pokazać co ta antena potrafi zrobić. wybitnie kiepski model!
cyc999 napisał(a):jezeli chodzi o ochrone dachu to polecam naklejki. mam taka okragla przezroczysta. woda pod nia nie wchodzi, bez problemu mozna ja oderwac i co najwazniejsze nie porysuje sie dach. od magnesu pojawia sie taki rdzawy nalot na lakierze. szkoda ze nie mamy w leonach miejsca na montarzbo to na tylnej klapie to odpada

Ojciec napisał(a):co sądzicie o takim radyjku MIDLAND ALAN 48 PLUS MULTImogę je mieć za niecałe 300zł i do tego antena PRESIDENT OHIO
Dobry wybór ? czy zainwestować w inne radyjko ? jeśli tak to w jakie ?

kamil-leon napisał(a):Ja polecam President Harry II![]()
Małe gabaryty w porównaniu do innych CB i bardzo dobra jakość![]()
Do samochodu idealne gdzie nie ma za dużo miesca na jego umieszczenie.

Wiesz ze to radyjko jest podrubka Unidena 520XL?. Niestety gorsza i 2x drozsza podrubka

matadorRS napisał(a):Wiesz ze to radyjko jest podrubka Unidena 520XL?
Kozak napisał(a):matadorRS napisał(a):Wiesz ze to radyjko jest podrubka Unidena 520XL?
to nie jest podróbka lecz to samo radio , President ma być z założenia sprzedawany w Europie a Uniden na runek USA

Kozak napisał(a):nie wiem jak teraz ale jakiś czas temu żaden Uniden nie maił polskiej homologacji

Po co ci taki batInteresuje mnie długość do 1m w normalnej cenie.
Tonny S napisał(a):Po co ci taki bat

Podstawowe pytanie czy chcesz mieć wieści z całego powiatu czy tylko o niespodziankch na trasiekamil-leon napisał(a):Przeważnie mają anteny ok.1,5m typu np.ML145

Żadna rewela podobnie mam na florydzie do ilo magnes trzymaRick Dangerous napisał(a):W mieście bez problemu 4-5 km zasięgu bo testowałem zarówno odbiór jak i nadawanie, trasa jeszcze nie wiem ale z niedługo będzie okazja.

mtz napisał(a):bono, a juz myslalem ze bedziemy Ci sirio triflexa montowac
i prawidlowabono napisał(a):Myślałem o tym, ale czasami będę musiał skorzystać z innej fury, więc dlatego taka decyzja

RosenG napisał(a):także nawet jeśli policja zatrzyma
RosenG napisał(a):ML145

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości