Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

tomek_ibiza napisał(a):Napewno sporo klubowiczów ma CB zamontowane , i mam pytanei jakie kupic najlepiej radyjko takie zeby była odpowiednia cena do jakosci i zeby było niezłeBo Antene to sobie zamontuje taką jak maja co nie którzy w oryginalny otwór dachowy firmy LEMM ... DOradzcie

Jazwes napisał(a):Możliwości wyboru jest wiele, mi doradzono Alana 78+, jako kompromis jakość/cena
Jestem bardzo zadowolony

Przedstawicielstwu Presidenta przeszkadzało bo Uniden to to samo ale na rynek Ameryki Płn, no ale cwany polaczek jak by czegos nie wymyslił to był by chory i lewymi kanałami sciągał radyjka które nawet do USA nie dojezdzaly i byly u nas sprzedawane za połowe ceny Presidenta to się prezident wcurwiłTylko komuś przeszkadzało to i zabrali mu homologację. Nie wiem czy na obecna chwile homologacja jest przyznana.

Po to, zeby Pan Policjant przy kontroli nie zarekwirował radia.a po co mi homologacja że tak spytam?

Musisz wozić ze soba homologacje - wiec nie ma problemu ze sprawdzeniem.Micz napisał(a):A będzie sprzewadzał czy mam kupione przed wycofaniem homologacji czy po?
520 ma płynna regulacje szumów i wyjście na tube ot wielkie różnice, zaoszczedzoną kase kupujac 510 mozna zainwestowac w lepsza antenkedave napisał(a):to ktore lepiej kupic 510 xl czy 520 xl

Wiem, ze mozna wszystko zrobic ale dla zwykłego laika nie ma takiej możliwości - brak przełącznika i wyjścia.Thomas napisał(a):PS. Do 510 tez mozna podlaczyc tube
Tak zostałem poinformowany kupujac radio.Thomas napisał(a):Nie chce mi sie szukac za podstawa prawna ale policjant nie ma prawa nam zabrac radia.
nixu napisał(a):Policjant ma prawo zarekwirowac radio do sprawdzenia o ile nie bedziesz mial homologacji...
Kazdy kto ma unidena z homologacja przy sobie nie ma co sie obawiac - nie zabiora radia.

Ale o tym była juz mowa, ze jak mialo homologacje to moga na drzewo wskoczyc.Thomas napisał(a):A wiekszosc ma homologacje wiec nawet UKE nie mozna nam nic zrobic, bo prawo nie dziala wstecz.

nixu napisał(a):bezbarwna tapeta samoprzylepna

FUNCARVER napisał(a):gdzie to kupić, tą naklejkę?

Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości