1. wymieniles radyjko na te z VW ja planuje wymienic na te z najnowszej cupry,mam juz zamowione i czekam na przesylke z hiszpani, pytanie jest do samego softa czy wiesz moze czy da rade go zminic na polskie menu i wgrac najnowsza baze map
2. jesli chodzi o drazek zmiany biegów to zdecydowalem sie na ten z cupry, jest on nizszy od orgi , jakies sa efekty u Ciebie po zmianie drazka oprocz wizualnego,chodzi mi o osiagi??
3. wszystko co kupowales do robienia modow, kupowales w salonach seata czy tez masz jakies dojscie?? chodzi mi konkretnie o jakas podpowiedz gdzie mozna zakupic daszek na tył oraz zderzak przód jak u Ciebie z tym zeby byly po rozsadnych cenach
4. jak Ci sie sprawuje ta folia na deske?? kozak sprawa efekt mistrz?? nie odkleja sie poki co??
5. co z filtrem masz zamiar go wycinac czy pozostawiasz bez zmian
w sumie to mam sporo pytan wiec zapewne ndlugo przejde z Toba na pogawedki na priv,
poki co pozdrawiam!!
Uwaga na przyszłość.
II. Zasady zachowania się na forum
9. Zadając pytanie pisz tak, by temat dawał obraz zawartości wiadomości i pojęcie o tym, czego można się spodziewać po temacie. Nie zadajemy pytań typu: "Mam problem" "Czy wiecie ?" itd. UWAGA! Posty z tematami typu: "Mam problem" "Czy wiecie ?", „problem”, etc, będą usuwane do śmietnika bez ostrzeżenia!
Z tematu twojego wątka nic nie wynika.