Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

tlalok napisał(a):Zastanawiam się czy inwestować w pakiet zimowy do nowego Leona.
Na podgrzewanych siedzeniach mi nie zależy. Spryskiwacze reflektorów i tak dostanę razem z ksenonami. Pozostaje kwestia podgrzewanych spryskiwaczy, jaki jest właściwie ich cel?
Podejrzewam że, czy grzany czy nie, płyn i tak momentalnie zamarznie na szybie w niskiej temp. A więc do czego przydaje się ta funkcja?

niq napisał(a):Miałem grzane stołki w fordzie, ale jakoś rzadko tego używałem. Panowie, to jest dla Pań

niq napisał(a):Miałem grzane stołki w fordzie, ale jakoś rzadko tego używałem

Piotrek_tdi napisał(a):niq napisał(a):Panowie, to jest dla Pań
Nie przesadzaj,że dla Pań jak dla mnie jest to zajebista opcja z której korzystałem codziennie w okresie zimy..... Jakbym mógł to do leona też bym to zamówił....

kamil_n napisał(a):Piotrek_tdi napisał(a):niq napisał(a):Panowie, to jest dla Pań
Nie przesadzaj,że dla Pań jak dla mnie jest to zajebista opcja z której korzystałem codziennie w okresie zimy..... Jakbym mógł to do leona też bym to zamówił....
Chodziło chyba o rzekomy wpływ tego gadżetu na naszą męskość... Podobny jak trzymanie laptopa na kolanach, noszenie obcisłej bielizny, picie alkoholu, palenie, siedzący tryb życia itp itd... Życie w ogóle jest szkodliwe

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość