Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Niegasnące kontrolki

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Niegasnące kontrolki

Postprzez WALDI1988 » 22 listopada 2011, 02:47

Ok juz mam , zniklo, mam problem z postojowkami...

Powiedzcie mi tak, bo od poczatku swieci mi sie blad zarowki,
swiatla dlugie mam jak zalanczam swiatla mijania w kseonie - czyli co to mam biksenon ??? Ktoś cos przerabiał czy tak jest fabrycznie?
tylko w takim razie po co mi zarowki H1 ktore nie swieca - bo sa chyba spalone - jutro wymienie obie sztuki to sie okaze na 100 %.

Tylko co z tymi swiatlami postojowymi, probowalem wpiac zarówke w ta i odwrotną strone.
Moje postojówki : W5W LED Canbus 3xSMD W5W / T10 white 4300k
WALDI1988
Stella +
Stella +

Auto: LEON 1P FR

Reklama

Re: Niegasnące kontrolki

Postprzez PeterSC » 26 listopada 2011, 00:04

WALDI1988 napisał(a):swiatla dlugie mam jak zalanczam swiatla mijania w kseonie - czyli co to mam biksenon ??? Ktoś cos przerabiał czy tak jest fabrycznie?

to jest po polsku napisane ? :P

Masz u siebie bixenon, a co za tym idzie, po włączeniu świateł drogowych (długich) w soczewce zamyka się przesłona (skupia więcej światła na dalszą odległość), a oprócz tego zapalają się wspomniane przez Ciebie H1.

WALDI1988 napisał(a):Tylko co z tymi swiatlami postojowymi, probowalem wpiac zarówke w ta i odwrotną strone.
Moje postojówki : W5W LED Canbus 3xSMD W5W / T10 white 4300k

Żarówki są odpowiednie, więc przyczyna leży gdzie indziej.
Z tego co widze masz czujnik zmierzchu/deszczu na szybie. W jakiej pozycji masz pokrętło od świateł kiedy palą Ci się same ledy do jazdy dziennej z przodu ??

ps. Prosze moderatora o przeniesienie tego gdzieś, może do tematu samochodu kolegi WALDI1988. Dziekuje.
I tak mam klekota, a ON objedzie wszystko!

Medalikarz mądra głowa, niech nam żyje Częstochowa, czy za dyche czy za piątkę kupisz chamie tu pamiątkę, bo pamiątka z Częstochowy to karabin maszynowy!
PeterSC
Sport
Sport

Auto: Leon jedenpe BKD

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne