Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

felix napisał(a):Witam,
Panowie mam taki problem że podczas dynamicznego skrętu w jedną a następnie w drugą stronę (np. na rondzie) występuje dziwny dźwięk wydaje się że gdzieś pod podwoziem koło na wysokości pedałów - TAK JAKBY COŚ PRZESKAKIWAŁO. Dodam, że nie jest to za każdym razem i nasila się podczas wyższych temperatur. Byłem u mechanika ale stwierdził że jak nie występuje to ciągle to czekamy, a ja nie chce czekac. Może jakieś sugestie?

martines napisał(a):Witam. A u mnie dźwięk takiego pocierania gumy pojawia się przy kręceniu kierownicą na postoju bądź manewrach parkingowych. Czy to normalne? Może tak pracuje ten układ kierowniczy.

Stackburn napisał(a):martines napisał(a):Witam. A u mnie dźwięk takiego pocierania gumy pojawia się przy kręceniu kierownicą na postoju bądź manewrach parkingowych. Czy to normalne? Może tak pracuje ten układ kierowniczy.
Ja miałem coś takiego i w moim przypadku to były minimalnie luźne sanki. (dosłownie po 1/3 obrotu śruby)

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości