Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):adamtower, zaczał bym od wymiany oleju i pewnie na tym sie skończy - 2 litry 75W90
Tonny S napisał(a):adamtower, MOTUL MOTYLGEAR 75W-90
Olej do skrzyń biegów i tylnych mostów
TECHNOSYNTHESE®
SAE 75W-90
adamtower napisał(a):Witam.
Od kilku dni mam problem z biegami. Tzn raz wchodzą raz nie. Szczególnie 1 i 3. Drążek dochodzi do połowy i dalej nie idzie biegu wcisnąć, muszę puścić sprzęgło i jeszcze raz wcisnąć aby wszedł. Nie jest to cały czas, ale się powtarza. 2 i 4 ok, ale tak jakby wiele ciężej. Co może być przyczyną? sprzęgło czy coś innego??
leoTDI napisał(a):adamtower napisał(a):Witam.
Od kilku dni mam problem z biegami. Tzn raz wchodzą raz nie. Szczególnie 1 i 3. Drążek dochodzi do połowy i dalej nie idzie biegu wcisnąć, muszę puścić sprzęgło i jeszcze raz wcisnąć aby wszedł. Nie jest to cały czas, ale się powtarza. 2 i 4 ok, ale tak jakby wiele ciężej. Co może być przyczyną? sprzęgło czy coś innego??
to możliwe po wirusie,
miałem tak sporadycznie - nie mogłem wrzucić 2-ki.
ps
masz wirusa ?
adamtower napisał(a):leoTDI napisał(a):adamtower napisał(a):Witam.
to możliwe po wirusie,
miałem tak sporadycznie - nie mogłem wrzucić 2-ki.
ps
masz wirusa ?
Seria...jakoś sie ostatnio poprawiło, jeszcze oleju nie zmieniłem bo nie miałem czasu, ale w przyszłym tyg to zrbobię więc mam nadzieję, że będzie ok.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości