Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
leemarvin napisał(a):A nie bardziej opłaca się wymontować swoją przekładnie i zawieść do regeneracji?
matadorRS napisał(a): A wydaje mi sie ze regenerowana przekladnia posluzy krocej niz nowy zamiennik dobrej jakosci.
belzi napisał(a):Na allegro znalazlem cos takiego
http://www.allegro.pl/ite...t_leon_hit.html
Zakladal ktos cos takiego
belzi napisał(a):Mam jeszcze mozliwosc kupienia uzywki z 4 czy 5 roku bez drazkow za 450
co polecacie
bono napisał(a):Najlepszym wyjściem bylo by w Twoim przypadku załozyć maglownicę od TS/FR gdzie przełozenia były przystosowane do szerszych kapci.
bono napisał(a):A grzesia we wrocku nie pytałeś czy maOn ma towar sprawdzony, więc jedynie od niego brał bym używkę.
belzi napisał(a):bono napisał/a:
Najlepszym wyjściem bylo by w Twoim przypadku załozyć maglownicę od TS/FR gdzie przełozenia były przystosowane do szerszych kapci.
A tak jest bo z tego co mi wiadomo, to oryginaly robil ZF i TRW i nie bylo rozroznienia jesli chodzi silnik
belzi napisał(a):Mam jeszcze mozliwosc kupienia uzywki z 4 czy 5 roku bez drazkow za 450
co polecacie
belzi napisał(a):bono napisał/a:
A grzesia we wrocku nie pytałeś czy ma On ma towar sprawdzony, więc jedynie od niego brał bym używkę.
No to wlasnie jest od niego
Jest , jest, ja właśnie założyłem sobie taką od ARL i teraz zdecydowanie lżej chodzi, zwłaszcza na szerszych kapciach. Na zwykłej już przy 205 czasami trzeba było się namęczyć, teraz jest miodzio.
z tego co ja pamiętam - część z Xem w numerze to część regenerowanaTrolo napisał(a):KX
Axee napisał(a):skoro za 500-700 mozna kupic w pelni zregenerowana na ori oringach.
belzi napisał(a):Axee napisał/a:
skoro za 500-700 mozna kupic w pelni zregenerowana na ori oringach.
belzi napisał(a):Nie polecam takiego rozwiazania
Lepiej szukac nowej albo uzywki nieregenerowanej z jak najmniejszym przebiegiem i z jak najmlodszego rocznika
Axee napisał(a):Trolo, dla VSSZZZ1MZ2R057165 wg etki: 1J1422063C lub 1J1422063CX, drazki 1J0422803B, ...804B, koncowki drazka 1J0422811B, ...812B.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości