Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Bierny napisał(a):soczewka nie koniecznie musi byc chce tylko dwa ringi bo ladnie to wyglada...
slawo80 napisał(a):jak brać to uznane marki np. Hella
domin3d napisał(a):Z lampami sonar, czy depo czy tym bardziej noname to jak z gumkami. I ta ze stacji i durex niby to samo, ale jedne założysz i jedziesz na maxa, a te drugie... jak nie pękną przy nakładaniu to może dojedziesz bez stresa
a wiesz w ogole czego szukac i gdzie?Mirczas napisał(a):Marka sprawdzona i wiesz że nie bedzie jakiegoś szajsu. Warto poszukać i może takie zakupić?
antoś napisał(a):Nie słyszałem, żeby Hella zrobiła jakieś przednie lampy do Leona 1M
cos takiego widzialem za 3 tys uzywaneantoś napisał(a):były też lampy xenonowe do pakietu Je Design marki Hella. 2 soczewki + migacz bez klosza.
Mirczas napisał(a):U mnie po mieście jeździ klient Tolkiem II i ma tam wstawione bodajże takie lamy o których mowa. Jeśli go gdzieś wyczaje to pogadam i dam znać.
Bierny napisał(a):co wy na to
Radek73 napisał(a):http://img41.imageshack.u...dsc00606byk.jpg
Fajnie świecą, lepiej niż standardowe, ładne odcięcie - ale - 3 miesiące i szukaj nowych - bo się palą. Osram NightBreaker to samo. Testowałem..Figar napisał(a):Polecano mi Phillips Blue Vision.
roosman napisał(a):Fajnie świecą, lepiej niż standardowe, ładne odcięcie - ale - 3 miesiące i szukaj nowych - bo się palą. Osram NightBreaker to samo. Testowałem..Figar napisał(a):Polecano mi Phillips Blue Vision.
Jest gdzieś temat o żarówkach, w którym pisaliśmy i testowaliśmy,poszukajcie.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość