Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomasz napisał(a):moje autko ma 4 lata,
bdbartek napisał(a):Jeśli było bezkolizyjne , a podczas zimy opłuczesz je w jakiejś myjni ciśnieniowej z soli , to generalnie powinien być spokój z blachą
The_GrabeK napisał(a):Po kolizji jak było zrobione dobrze, to też nie ma problemu.
bdbartek napisał(a): natomiast jakoś powłoki lakierniczej 5/10
a co Ci się robi na masce? Bo mi w jednym miejscu zszedł bezbarwny i sądziłem, że to od ptasich gów.... i zbyt mocnego środka jakiego użyłem go ich zmycia.Sammael napisał(a):bardzo, bardzo miękki co idealnie widać na mojej masce
tatian napisał(a):zszedł bezbarwny
tatian napisał(a):a co Ci się robi na masce?
wiem, że nie jest. Trochę mnie to wkurza, ale samochód ma jeździć a na takie pierdoły przestałem zwracać uwagę. Co prawda mam możliwość i warunki zrobienia tego, ale nie chce żeby potem przy sprzedaży ktoś mówił mi, że auto było bite. Powłoka lakiernicza była sprawdzana już kilka razy, a także ilość odprysków i ogólny stan zużycia maski nie wskazują na to żeby auto było malowane. Głowy nie dam sobie uciąć ale wyskoczyło to po tym jak zmywałem ptasie odchody, a potem dowiedzialem się dopiero, że robi się to tylko i wyłącznie wodą. Mniejsza chciałem po prostu porównać Twoją maskę z moją, widać dolega im co innegoSammael napisał(a):to nie jest normalne...
matern napisał(a):Mój leon 2006 końcówka roku rdza wyszła przy zamknięciach tylnych drzwi (nadkolach) uznana gwarancja.Rdza też wychodzi z boku maski ale tego nie uznali bo jest to część wymienna tak samo jak drzwi klapa i przednie błotniki.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość