Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
siemi1 napisał(a):A wiecie jak sprawdzić co jest z lusterkiem nie tak, nie ściemnia, a czujnik deszczu działa. Nic nie wylało lusterko całe
Ace Ventura napisał(a):niech ci Bozia w dzieciach wynagrodz
Mirczas napisał(a):Szyba pod sensor ma ori plastikowy pierścień więc może dlatego nie możesz zamocować.
Mirczas napisał(a):Szyba pod sensor ma ori plastikowy pierścień więc może dlatego nie możesz zamocować.
Sammael napisał(a):Mirczas napisał(a):Szyba pod sensor ma ori plastikowy pierścień więc może dlatego nie możesz zamocować.
Dokładnie jak mówi transit_master
Sammael napisał(a):Dokładnie jak mówi transit_master
Mirczas napisał(a):profilaktycznie szybkę wymienisz na ori z pierścieniem
- kochanie... może dziś na jeźdźca?
- jaki kur... najeźdźca?! GERMAŃSKI OPRAWCA
Mirczas napisał(a):[no raczej rzeźba czeka chyba że sobie profilaktycznie szybkę wymienisz na ori z pierścieniem
Ace Ventura napisał(a):przykleić czujnik w zupełnie innym miejscu?
Ace Ventura napisał(a):Off: Jedziesz na itegrację do Irona?? Bo nie wiem jaki browar pijesz
Axee napisał(a):Ace Ventura, gdzies mam uchwyt lusterka pod zwykly zaczep w szybie, Jak znajde to zrobie zdjecie.
PrzemoPL napisał(a):Hej, a ja mam pytanie jak zdemontować to lusterko tak żeby nic nie uszkodzić ? Czy jest z tym problem ? Na allegro znalazłem takie paski przyciemniające na szybę przednią (górna część) i chciałbym taki przykleić, jednak musiał bym zdemontować lusterko i ten peszel z przewodami, przykleić pasek i z powrotem założyć całość. Czy lepiej tego nie ruszać bo jest duże ryzyko że coś się uszkodzi, urwie itp ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości