Prześledziłem całe forum w poszukiwaniu odpowiedzi na mój problem lecz nie moglem znaleść odpowiedzi.
Dlatego założyłem nowy temat i mam nadzieje z ktoś miał już taki przypadek jak ja

Otóż jakiś czas temu zakupiłem do Leona pół skórę z alkantarą od anglika i po kilku dniach użytkowania fotel kierowcy zaczął się bujać przód-tył a dokładnie na regulacji przodu siedziska. Kilka razy tam zaglądałem ale nie zauważyłem nic niepokojącego lecz dźwięk oraz sposób "przeskoku" siedzenia może wydawać się to jakiś problem z zębatka silniczka regulacji siedziska. Odwiedziłem kolegów z ASO to pan delikatnie mówiąc zbaraniał i twierdził ze tam nie ma prawa się nic zepsuć

Moje pytanie brzmi jaka część może być zepsuta i czy jest możliwość zakupienia jakiegoś zestawu naprawczego ?

Dodam ze jestem osoba dobrze zbudowana i troszkę mnie denerwuje jak przy przyspieszaniu cały fotel ucieka do tyłu omijając fakt ze jest to niebezpieczne

Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo już nie mam pomysłów jak to naprawić a nie uśmiecha mi się płacić za to w ASO

A ja będę wdzięczny za pisanie tematów wątków tak aby było wiadomo o co chodzi - problemy mają tu wszyscy. - Oczkolek