Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gricz napisał(a):przy tych 230?ja zrobiłem ok 40 km z taką prędkością
bylo grubo...paul78 napisał(a):Po A1 do Gdańska za Kozakiem i MTZ wg licznika 220km/h według gps-a 216km/h i dalej nie cisłem aby koledzy nie mieli przyjemnosci ogladania fajerwerków![]()
Axee napisał(a):blablabla ... ciiiiiiiiii
Rado1.6 napisał(a):licznikowe 207,5km/h
antoś napisał(a):Rado1.6 napisał(a):licznikowe 207,5km/h
dokładny masz ten licznik.
diabełek napisał(a):Mam takie pytanko czy to mozliwe żeby licznik aż tak przekłamywał
diabełek napisał(a):czy da sie go jakoś ustawić?
macieksocho napisał(a):4 osoby na pokładzie pół zbiornika paliwa + 60litrów paliwka w bagarzniku w bańkach.
antoś napisał(a):Dużo jak na ASV.
Silniczek to 1,9 ASZ,
Kozak napisał(a):więc podziwiam wszystkich Tych co 1,4 / 1,6 / TDI 90 km zapierdalają 220 km/h .
Kozak napisał(a):Sammael, no właśnie ,
nie będę szukał moich starych postów ale moja stara paść choćby skały srały nie chciała jechać szybciej niż 210 km/h z przepaści a jak czytam ten temat to wychodzi na to że była popsuta
No mnie udało się rozpędzić mojego szybkiego niebieskiego w Niemczech na autostradzie do 208 km/h .
Przypominam , że mam ASV po programie, skrzynia EBF. I tak, jestem w stanie utrzymać prędkość 198 km/h czy to prosta czy pod górę. 208 km/h jest to prędkość odczytana z GPS. Na liczniku miałem trochę ponad 210 km/h. Jednak zegary mam z Golfa IV i całym zakresie obrotów zawyżają mi max o 5km/h - sprawdzane z GPS.
Moją prędkość maksymalną osiągnąłem jadąc z górki. Opony 205/55 R16. Auto więcej raczej nie pojedzie po skrzynia się skończyła i było prawie 5000 obr/min.
Także jak ktoś twierdzi, że Leon ASV ze skrzynią EBF jedzie 230 km/h i to jeszcze w normalnym ruchu to jest to bajkopisarz
bono napisał(a):Jednak tak się zastanawiam po kiego się licytować
kamil_n napisał(a):Błażej, mi właśnie bardziej chodziło o to, że diesel ASV nie pojedzie 220 km/h wg prawidłowych wskazań.
bono napisał(a):No dokładnie, chyba że zmieni się skrzynie na 6.
Sammael napisał(a):Niewiele to zmieni...
Seryjny ASV jest za słaby żeby skończyć 5tkę co dopiero napędzić 6tkę.
A auto musi być po programie
bono napisał(a):Jednak tak się zastanawiam po kiego się licytować
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości