Jechałęm sobie normalnie samochodem minąłem górke i wrzuciłęm na luz, później gdy już spowrotem chciałem wbić biega , bieg normalnie mi wszedł , puszczam noge ze sprzęgła dodaje gazu a tu obroty idą w góre a samochod nie ciągnie leci dalej na luzie , no to wbiłem inny bieg ale to samo , później nastepny i problem dalej taki sam. W koncu stanąłem na poboczu i musiałem ściągac samochód na linie... Samochód normalnie odpala itd tyle ze nie chce mi załapac zaden bieg nawet moge wbic na luzie bieg zapalic samochod bez sprzegła a on i tak będzie stał w miejscu później na zapalonym silniku oczywiscie tez bez sprzegła wrzucam wszystkie biegi od 1 do 6 + wsteczny i nie ma ani zgrzytów ze skrzyni ani samochod nie drgnie jest po prostu na luzie cały czas . Drązek od biegów mi się nie wypiął bo jak otworzyłem maske to słychac i widac ze biegi dochdzą do skrzyni więc powiedźcie mi co to moze byc bo nie mam pojęcia . Całkowicie mi się skonczył napęd
A samochód to Seat leon I Top sport 130 km ASZ na PM
Aha jestem nowym uzytkownikiem tego forum więc jeśli pomyliłem tematy to prosze moderatora o przeniesienie go we właściwe miejsce