Siemka trochę odgrzeje kotleta, ale widzę że parę osób miało problem z puszczeniem kabli przez lusterko manualne. A, że ja dopiero co zamontowałem podgrzewane wkłady lusterek to chce podzielić się info
A więc na początek pasuje ściągnąć tapicerkę a następnie ten trójkąt gdzie jest ustawianie lusterek. Pod tym trójkątem jest taki plastik na zatrzaskach który należy wyciągnąć i w środku jest taka gąbka pod którą jest jedna śruba na torxa ale nie wiem dokładnie jaki rozmiar, musiałbym sprawdzić. A więc należy odkręcić tą śrubę i już mamy lusterko tylko jeszcze trzeba ściągnąć te linki z tego czarnego plastyka co na końcu jest przy tej regulacji i mamy całkiem luzem lusterko.
No i teraz trzeba podwadzić szkło żeby wyskoczyło z zaczepów powinno zejść bez problemów, następnie ściągamy obudowę lusterka. Gdy już ściągniemy obudowę widać jak idą linki. Teraz trzeba najlepiej przepchać obok linek jakimś śrubokrętem czy czymś żeby zrobić miejsce na kabel. I następnie przepchać obok linek kabel, gdyby nie chciał wejść to można zawsze czymś go posmarować żeby poślizg był
No i teraz lusterko złożyć w odwrotnej kolejności

no i kable do wkładów podłączyć nie ważne który gdzie to nie ma różnicy. No i później trzeba kabel przepuścić przez drzwi. Ściągamy tą gumę gdzie idzie kabel i sobie trzeba przepuścić w okolice bezpieczników
No i teraz trzeba przepuścić jeszcze pod włącznik podgrzewania tylnej szyby. Żeby go wyciągnąć to najlepiej zdemontować radio i wypchać palcem

u mnie tak było najszybciej. No i w włączniku są 4 kable tak jak już ktoś pisał na forum. Nas interesuje gruby biały i w niego wpinamy kable "+" i gdzieś do masy "-" najlepiej do blachy obok bezpieczników.
No i teraz pozostaje przetestować na przekręconym zapłonie i wciśniętym włączniku czy działa wszystko
No i pora na

I można się podniecać, że się ma podgrzewane lustra
Mam nadzieję, że się komuś przyda, i powodzenia w modyfikacjach Leosiów
Jakby ktoś czegoś nie czaił to na priv