Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Jak się na tym jeździ??
marcin_kielce napisał(a):czy ktoś coś słyszał na temat tej firmy??
marcin_kielce napisał(a):czy to dobre zawieszenia jakościowo??
marcin_kielce napisał(a):-30mm w dół
marcin_kielce napisał(a):nie tracic przy tym plomb w zebach
marcin_kielce napisał(a):zeby jezdzic w podobnym komforcie co na B6tkach i 30mm Eibacha.
Sammael a ty masz te poliuretany z DS?? Jak ci się na nich jeździ??
marcin_kielce napisał(a):A kojarzy ktoś amorki Kayaba AGX?
pytanie tylko czy nadaja sie do sprzeżyn -30mm??
Sammael a tak z ciekawosci czemu Weitec a nie Eibach Pro Kit??
marcin_kielce napisał(a):Bilsteiny kupowales w dexx auto?? i mowisz ze dupa, ze sie wylal?? bo pytalem ich i komplet B6tek do 4x4 to cos kolo 1600-1700 PLN.
czarny-000 napisał(a):czy zeby zalozyc ten zawias potrzebuje jeszcze cos dokupic?
czarny-000 napisał(a):czy myslicie ze warto bylo by kupic jakas oslone metalawa?
czarny-000 napisał(a):czy nie bede mial takiego klopotu jak kolega w tym teamcie:
stefdeath napisał(a):Pytanie czy mogę założyć te B6 i przełożyć odboje, które mam teraz na seryjnych tylnych amorach?
2 pytanie czy jeśli przez jakiś czas pojeżdże na tylnych B6 a przód seria nie bedzie to wpływać negatywnie na prowadzenie auta? czy nie będzie myszkować itp? (przednie amory podobno są w nie wytyrane)
stefdeath napisał(a):Ok to jeszcze jedno pytanie - bo do amorów chcę założyć eibachy pro kit ale na stronie eibacha znalazłem dwa rodzaje różniące się obciążeniem przedniej osi:
E8120-140 - 982 kg
E8121-140- 1005 kg
które powinny być do TS w arlu?
Z góry dzięki
papcyk napisał(a):Jednak jadąc po nierównościach slychać wyraźne skrzypienie jakby czegos gumowego?
papcyk napisał(a):można to jakos nasmarowac czy tylkow wymiana?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości