Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
devildrumz napisał(a):Witam. W związku że za tydzień mam przegląd to muszę ogarnąć niedziałające tylne światło przeciwmgłowe. Więc tak: żarówki i bezpiecznik są ok. Włącznik chyba też bo jak przekręce na te światła to zaświeca się kontrolka. Nie wiem gdzie leży problem. Pisze tutaj zanim wybiore się do warsztatu bo może ktoś się z tym spotkał i zna mniej więcej odpowiedź?
devildrumz napisał(a):Nie świecą się obie żarówki. Wiem że drugie pociągnięcie to tylne a pierwsze to przednie przeciwmgłowe, NO PROSZĘ CIĘ.../
devildrumz napisał(a):Nie świecą się obie żarówki. Wiem że drugie pociągnięcie to tylne a pierwsze to przednie przeciwmgłowe, NO PROSZĘ CIĘ...Cholera, najgorsze jest to że taka lipna pogoda i ciężko się cokolwiek robi, paluchy bolą. Próbowałem zdjąć plastikową osłonę z tylnej klapy żeby dostać się do kabli ale nie chciała zejść. Dość mocno szarpałem. Zeskoczyła z kilku zatrzasków a z innych ani drgnęła. Jak bym na chama ciągnął to na bank bym połamał coś i dałem sobie spokój narazie. liiiiiiiiipaaa:/
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości