Zwracam się do kolegów o pomoc bo grzebie już trzy dni po internecie i w samochodzie i nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu z autem. Samochód to Seat Leon 1,9 TDI 110 KM ASV. Problem jest tego rodzaju, że jak jest odpalony na biegu jałowym to lekko pulsuje podświetlenie licznika, światła przednie i oświetlenie kabiny, dzieję się tak na zimnym silniku, natomiast na ciepłym trochę mniej ale też. Oprócz tego jak dodam gazu i puszcze to światła zaczynają mocniej przygasać. Dzisiaj zauważyłem tez, że jak auto rozgrzane postało 2 godziny na mrozie to jak wracałem to przez kilka minut cały czas słychać było jakieś pykanie jakby w drzwiach kierowcy albo po lewej stronie deski rozdzielczej. Wcześniej nie zauważałem tych problemów a były większe mrozy. Mierzyłem dzisiaj ładowanie i jest 14,6 z włączonymi światłami i tak trzyma cały czas. Jak wróci żona to będę jeszcze mierzył ładowanie jak będzie dodawać gazu i napisze wieczorkiem co i jak.
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc i przepraszam jeśli coś źle tłumaczę, ale to moje pierwsze auto z silnikiem Diesela i uczę się go cały czas

Pzdr